marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Cine este roscata care a incins spiritele in cel mai horror serial al momentului in SUA: Alexandra Breckenridge dezvaluie cum i-a schimbat viata rolul din American Horror Story  

Americanii au fost cuceriti anul trecut de frumusetea neobisnuita a Alexandrei Breckenridge, care a reusit in 2011 sa joace in doua dintre cele mai tari seriale ale momentului, True Blood si American Horror Story. 

Cine este roscata care a incins spiritele in cel mai horror serial al momentului in SUA: Alexandra Breckenridge dezvaluie cum i-a schimbat viata rolul din American Horror Story

CLICK AICI PENTRU GALERIE FOTO

 

Actrita de 30 de ani le-a atras atentia americanilor dupa ce a reusit sa obtina aparitii semnificative in celebrul serial True Blood, insa popularitea ei a crescut dupa ce a acceptat sa joace rolul unei menajere perverse si misterioase din cel mai depravat serial al momentului, Americam Horror Story.

 

De la povestile vampirilor insetati de sange, actrita a trecut la serialul horror care a socat America. In American Horror Story actrita ii da viata menajerei Moira, in versiunea tanara, care il ademeneste pe Ben (Dylan McDermott), dupa ce acesta se muta cu familia sa intr-o casa stranie, bantuita de fantome si care ascunde un trecut inspamaimantator.

 

 

Cu fiecare episod, personajul interpretat de Alexandra reusea sa incinga imaginatia barbatilor si a creat unul dintre cele mai perverse personaje din ultimii ani din televiziune.

 

Alexandra Breckenridge a devenit cunoscuta in indrustrie dupa ce Seth McFarlane, creatorul serialului Family Guy a colaborat constant cu aceasta pentru diferite voci in show-ul animat. Apoi, a urmat serialul True Blood, unde a aparut in cateva episoade. Insa, actrita a reusit sa impresioneze pe toata lumea cu frumusetea ei in American Horror Story, unde joaca alaturi de Jessica Lange, Frances Conroy. Dylan McDermott, Kate Mara (sora lui Rooney Mara) si Evan Peters.

Alexandra a declarat ca nu i-a fost deloc greu sa intre in pielea personajului."Dupa ce m-am vopsit si mi-am pus costumul pe mine, n-a mai existat nici o problema, totul a venit de la sine si mi-am intrat imediat in personaj. Dar imi place mult de ea pentru ca imi ofera provocari, iar scenariul este genial. Ma bucur foarte mult sa fac parte din acest proiect." a spus actrita intr-un interviu acordat in urma cu cateva luni. Chiar daca are scene destul de indecente si are un moment intim cu Mena Suvari, actrita pare sa nu intampine greutati la filmari.
 

 

 

Alexandra este pasionata de fotografie si chiar este apreciata in acest domeniu, lucrarile sale fiind expuse in mai multe galerii din Los Angeles. Actrita a declarat ca ii admira cel mai mult pe Gary Oldman si Meryl Streep.

Violenta, sadism, scene de sex bolnave - cam asa arata American Horror Story,  unul dintre cele mai ciudate si infricosatoare seriale din istorie - cel putin asa l-au votat americanii.

 

Filmul ii are in rolurile principale pe Dylan McDermott, Connie Britton si Jessica Lange si spune povestea unui cuplu Ben si Vivian Harmon care se muta impreuna cu Violet, fiica lor adolescenta, intr-un fel de suburbie a Los Angeles-ului intr-o casa ai caror proprietari gay au murit in circumstante misterioase si ciudate. Aici incep sa fie bantuiti, iar Ben este atras de menajara lor Moira, pe care el o vede in versiunea tanara (Alexandra Breckenridge), in timp ce toti ceilalti o vad asa cum este ea de fapt, batrana (Frances Frances Conroy).


Desi primul sezon s-a incheiat, Ryan Murphy a anuntat deja ca va fi al doilea sezon, cu 13 episoade, in care vor exista noi personaje si o alta poveste, dar actiunea se va concentra mult mai mult in jurul lui Constance, personajul jucat de Jessica Lange.


Anul trecut, American Horror Story a fost printre cele mai laudate noi show-uri si a fost serialul nou lansat cu cele mai mari audiente si cu un succes fenomenal.

 


 

Sursa foto: Getty


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies