marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Trupele de elita isi dezvaluie secretele, in “Unitatea”, la Pro Cinema

Intotdeauna in prima linie a frontului, salvind situatiile care nu mai puteau fi salvate, primii in fata pericolului si cei din urma recompensati – ei sunt “Unitatea”, o echipa a trupelor speciale care lucreaza sub acoperire si care, in fiecare zi de la ora 16:00, ii vor invita pe telespectatorii Pro Cinema sa fie martorii misiunilor lor spectaculoase.

Trupele de elita isi dezvaluie secretele, in Unitatea , la Pro Cinema

Cotat drept “cel mai bun serial al anului 2006”, cind a fost lansat, “Unitatea”, se concentreaza asupra vietii unui grup de soldati de elita care au de infruntat nu numai  provocarile fiecarei misiuni, ci si pe cele ale vietii de zi cu zi.
   


Produs de Shawn Ryan si regizat de David Mamet, de doua ori nominalizat la premiul Oscar pentru filmele “Inscenarea” si “Verdictul”, serialul “Unitatea” a reusit ca, imediat dupa lansare, sa obtina aprecierea criticilor si sa stirneasca o adevarata isterie printre fanii din toate colturile lumii. Unul dintre atuurile acestui serial de actiune este distributia de top – Dennis Haysbert (nominalizat la Globul de Aur pentru rolul din “24”), Robert Patrick (cunoscut din “Dosarele X”) si Regina Taylor (cistigatoare a premiului Globul de Aur) sint doar citiva dintre actorii de calibru care constituie “Unitatea”. Succesul impresionant al serialului la toate categoriile de public a fost explicat si prin scenariul sau, realizat de David Mamet dupa o carte semnata de Eric L. Haney, un fost luptator in trupele speciale. Scenele de actiune, drama si romance-ul se combina intr-un mod echilibrat in serial, astfel incit “Unitatea” si-a gasit fani printre iubitorii tuturor acestor genuri. 
   

 


 

 


Soldatii din “Unitatea” actioneaza sub acoperire, dupa propriile reguli si in afara ierarhiei militare obisnuite. Misiunea acestor eroi necunoscuti este sa-I protejeze pe cetatenii americani, dar si pe cei straini si sa se afle intotdeauna in miezul celor mai complicate probleme.
 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate

Cele mai citite

O nouă seară Agatha Christie, cu al său genial detectiv, Hercule Poirot - Moarte pe Nil

După un scenariu de Michael Gree și bazat pe romanul omonim din 1937 al celebrei scriitoare de romane polițiste, este o continuare a filmului Crimă în Orient Express (2017), a fost produs de Branagh, Ridley Scott, Judy Hofflund și Kevin J. Walsh.

Citeste mai mult ►

Modifică setările cookies