marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Twilight: filmul fenomen cu Kristen Stewart si Robert Pattinson a fost facut de ras, toate greselile care i-au enervat pe fani, intr-un clip de 6 minute

Seria Twilight s-a incheiat, insa greselile din filme vor dainui pentru totdeauna. Cei de la CinemaSins au analizat la sange primul film Twilight si au descoperit toate greselile si inexactitatile.

Twilight: filmul fenomen cu Kristen Stewart si Robert Pattinson a fost facut de ras, toate greselile care i-au enervat pe fani, intr-un clip de 6 minute

GALERIE FOTO: 100 de imagini din viata si cariera lui Kristen Stewart

 

Seria Twilight a atras milioane de fani in intreaga lume, devenind un fenomen mondial, insa, in acelasi timp, a atras si antipatia a milioane de cinefili. Cei de la CinemaSins au gasit 71 de erori in filmul Twilight, printre care si scene in care Edward nu straluceste, erori de productie, dar si de scenariu. Cei de la CinemaSins au facut glume si pe aseama lipsei de expresivitate a lui Kristen Stewart.

 

Robert Pattinson si Kristen Stewart au fost ironizati pentru interpretarea lor dezamagitoare si au fost luati peste picior de foate multa lume pe internet. In 2013, cu o zi inainte de Oscaruri, The Twilight Saga: Breaking Dawn Part II, finalul francizei Twilight  a fost ales cel mai slab film din 2012. Zmeura de Aur, eveniment care desemneaza cele mai proaste filme si prestatii ale actorilor, a numit-o pe Kristen Stewart cea mai slaba actrita.

 

 

 

Nominalizat la 11 categorii de premii,Saga Amurg: Zori de Zi - Partea 2 a primit Zmeura de Aur pentru cel mai prost film al anului, cea mai proasta actrita in rol principal (Kristen Stewart, premiata in aceasta categorie si pentru rolul din "Snow White and the Huntsman"), cel mai prost actor in rol secundar (Taylor Lautner), cea mai proasta distributie, cea mai proasta regie (Bill Condon), cel mai prost remake/ cea mai proasta continuare si cel mai prost cuplu pe marele ecran (Mackenzie Foy si Taylor Lautner). Niciunul dintre castigatori nu a venit sa-si ridice premiul in acest an.


In ciuda celor sapte premii Zmeura de Aur obtinute, Saga Amurg: Zori de Zi - Partea 2  a avut incasari impresionante, de 829 de milioane de dolari la nivel mondial.

 

Seria Twilight i-a transformat pe Robert Pattinson si Kristen Stewart in staruri mondiale.  Franciza de 2.5 miliarde de dolari s-a lansat in 2008 si este alcatuita din  5 filme, bazate pe romanele autoarei Stephenie Meyer. La nivel mondial, seria Twilight a devenit una dintre cele mai de succes francize din istorie.

 


Galerie foto


Modifică setările cookies