marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Twilight, nebunia a cuprins Europa: in SUA filmul va face 145 de milioane de $. Ce se intampla cu Kristen Stewart si Robert Pattinson si de ce au schimbat finalul cartilor

Nebunia Twilight- Amurg a atins dupa Los Angeles sau Londra si Madridul unde cele 3 staruri ale francizei, Kristen Stewart, Robert Pattinson si Taylor Lautner au aterizat ieri seara si au fost intampinati de sute de fani.

Twilight, nebunia a cuprins Europa: in SUA filmul va face 145 de milioane de $. Ce se intampla cu Kristen Stewart si Robert Pattinson si de ce au schimbat finalul cartilor


Box Office Magazine anunta ca Saga Amurg: Zori de Zi - Partea 2 are sanse mari sa ajunga cel mai vizionat film al francizei: producatorii se asteapta ca pelicula sa faca in urmatoarele 3 zile incasari de 145 de milioane de dolari doar in America de Nord. Filmul va rupe recorduri si in afara Statelor Unite. Saga Amurg: Zori de Zi - Partea 2  a inceput deja sa faca valuri in Anglia, Franta, Italia, Belgia sau Suedia, in multe dintre tari depasind deja ca incasari pentru in prima zi blockbusterul cu super eroi The Avengers, destinat unui public masculin.


Fara sa divulge foarte multe secrete, regizorul Biill Condon a dezvaluit de ce a fost schimbat finalul filmului fata de cartile lui Stephenie Meyer: "Filmele reprezinta un mediu vizual. Stephenie a avut o idee interesanta si anume aceea ca poti reinterpreta orice din carti si asta vorbeste despre modul in care au fost ele scrise. Cand ai de a face cu un mediu vizual si dramatic trebuie sa aduci mai multa actiune. Ajunge in acelasi loc insa intr-un mod diferit" a declarat regizorul Bill Condon care crede ca Robert Pattinson si Kristen Stewart  vor avea parte de cariere extraordinare atat in fata cat si in spatele camerei dupa incheierea fracizei.
 

Kristen Stewart, Robert Pattinson si Taylor Lautner la premiera din Madrid

 

Kristen Stewart a facut si ea dezvaluiri despre viitorul carierei sale in timpul premierei de la Londra: „Sunt cam disperata sa obtin un rol in momentul de fata. De-abia astept sa ma intorc la munca”, a spus Kristen Stewart . Actrita in varsta de 22 de ani nu are nici un proiect nou la orizont, desi se zvoneste ca va colabora cu Ben Affleck (40 de ani) pentru o comedie. Ea a mai spus ca s-ar putea sa joace in continuarea filmului „Alba ca Zapada si Razboinicul Vanator” (2012), desi Studiourile Universal doreau sa renunte la ea din cauza idilei cu regizorul Rupert Sanders. In schimb, iubitul actritei, Robert Pattinson (26 de ani), isi va petrece anul urmator pe platourile de filmare. Starul britanic a acceptat sa joace in cinci filme, printre care "The Rover" (in care va face echipa cu Guy Pierce), "Map To The Stars" (alaturi de Rachel Weisz), "Queen of the Desert" ( alaturi de Naomi Watts).



Romanele si filmele Twilight sunt nici mai mult, nici mai putin decat un fenomen global. In cei patru ani de la lansarea primului film din serie in cinematografe, in noiembrie 2008, romanele au devenit bestsellere, iar fiecare dintre filmele care au urmat au avut incasari uriase in ziua lansarii si au devenit blockbustere atat in SUA, cat si in intreaga lume. Pana in prezent, cele patru filme din seria Saga Amurg au avut incasari in SUA de peste 1 miliard de dolari, iar biletele vandute in lumea intreaga au depasit 2,5 miliarde de dolari. Peste 30 de milioane de discuri DVD/Blu-ray s-au vandut numai in Statele Unite. Contul Twitter pentru aceasta saga - @Twilight – este primul cont cinematografic care a ajuns sa aiba un milion de vizitatori.

Producatorul Wyck Godfrey, care a lucrat la toate filmele seriei, a declarat : "Primul film este despre dragoste, al doilea despre pierderea dragostei, al treilea despre optiuni, al patrulea despre dificultatile mariajului, iar ultimul film este despre lupta pentru a-ti proteja familia".


Saga Amurg spune povestea adolescentei de 17 ani, Bella Swan, care se muta la tatal sau, in oraselul Forks, Washington, si este atrasa de Edward Cullen, un palid si misterios coleg de clasa, care pare hotarat sa o tina la distanta. Niciunul dintre ei nu poate insa nega atractia reciproca, nici macar dupa ce Edward ii marturiseste ca el si familia lui sunt vampiri. Pentru a complica si mai mult lucrurile, cel mai bun prieten al Bellei, Jacob Black, este varcolac, o specie al carei inamici sunt vampirii. In Saga Amurg: Zori de Zi - Partea 2 cele trei personaje principale - Bella, Edward si Jacob – trebuie sa accepte noua realitate, faptul ca Bella a devenit vampir, iar spre final, actiunea devine exploziva, deoarece ei sunt fortati sa lupte pentru cei dragi.
 

Sursa foto: Getty


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies