marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

"Twilight" si ”Dexter”, printre castigatorii de la People's Choice Awards 2011

Al treilea film din franciza "Twilight" poate fi considerat marele invingator al galei People's Choice Awards, dupa ce "Saga Amurg: Eclipsa" a fost desemnat castigatorul categoriilor "filmul preferat" si "drama preferata".

Twilight si Dexter , printre castigatorii de la People s Choice Awards 2011

Actrita Kristen Stewart, starul feminin din aceasta serie, a invins la randul ei actrite consacrate de la Hollywood, precumJulia Roberts,Angelina Jolie sau Jennifer Aniston, fiind votata "actrita preferata". Alaturi de Robert Pattinson si Taylor Lautner, Kristen a castigat si la categoria „echipa preferata de pe marile ecrane”.

Johnny Depp, starul din animatia 3D "Alice in Tara Minunilor", a fost desemnat pentru al doilea an consecutiv invingatorul categoriei "actorul preferat".

In domeniul televiziunii, comedia muzicala "Glee" a fost votata drept "serialul preferat-comedie", iar serialul "Dr. House" s-a impus la categoria "serialul preferat-drama", actorii principali, Hugh Laurie si Lisa Edelstein, fiind desemnati si preferatii publicului. Cum era de asteptat, serialul „Dexter” a fost catalogat „favorite TV obsession”, iar „Fringe” a invins la categoria „SF-ul favorit”.

Gala People's Choice Awards a avut loc miercuri seara la Nokia Theater din Los Angeles. Aceste premii reprezinta un barometru important ce masoara simpatia publicului pentru starurile de la Hollywood. Evenimentul marcheaza un punct de referinta in sezonul premiilor cinematografice anuale, care culmineaza cu gala Oscar, ce va avea loc anul acesta pe 27 februarie.

Vezi aici lista completa a castigatorilor premiilor People’s Choice!


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies