marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Two and a Half Men si-a pierdut jumatatea: serialul a fost reinnoit pentru sezonul 11, Angus T. Jones nu se mai intoarce in rolul lui Jake

Veste trista pentru fanii serialului Two and a Half Men. CBS a decis sa reinnoieasca contractul pentru inca un sezon, insa Angus T. Jones, cel care il interpreteaza pe Jake, nu va mai face parte in mod regulat din show, scrie Hollywood Reporter.

Two and a Half Men si-a pierdut jumatatea: serialul a fost reinnoit pentru sezonul 11, Angus T. Jones nu se mai intoarce in rolul lui Jake

Cei de la CBS, impreuna cu cei de la Warner Bros. Television incearca sa ii faca oferta tanarului star, Angus T. Jones, pentru un contract cu aparitii neregulate in serial.


Angus T. Jones, in varsta de 19 ani, a creat controverse anul trecut, dupa ce a a lansat o serie de clipuri pe Youtube in care isi exprima nemultumirea fata de cum este prezentat personajul sau in serial, dar si faptul ca isi doreste sa urmeze cursurile unei facultati, odata cu incheierea sezonului 10.

Nina Tassler, director la departamentul entertainment al CBS a declarat ca producatorii serialului si-ar dori sa mai lucreze cu el, in ciuda comentariilor negative pe care le-a facut la adresa serialului. "Pustiul are 19 ani, eu ma 24, el si-a cerut scuze in public pentru ce a zis. Dar fanii il iubesc si vor sa-l vada. Deci ramane de vazut daca isi va gasi loc macar cu aparitii episodice" a a spus aceasta pentru Hollywood Reporter.


 


Sezonul 11 ii aduce inapoi pe Ashton Kutcher si Jon Cryer, dupa ce au semnat contractul pentru un nou sezon. Salariul lui Ashton Kutcher va fi de 700.000 de dolari per episod.

In urma, cu cateva luni Angus T.Jones i-a enervat pe producatori dupa ce a facut o serie de remarci bizare. Intr-un testimonial video religios, Angus T.Jones a facut o declaratie neasteptata, rugandu-i pe fanii Two and a Half Men sa nu se mai uite la serial. "Daca te uiti la Two and a Half Men, te rog opreste-te! Fac parte din acest show si nu mai vreau asta. Te rog nu-l mai urmari si nu iti mai umple capul cu prostii", a fost declaratia care a socat pe toata lumea.

 


Starul care primeste aproximativ 350.000 de dolari pe episod a continuat cu afirmatiile: "Nu vreau sa mai contribui la planul dusmanului. Nu pot fi crestin si sa fac parte din serial. Nu pot fi o persoana cu frica lui Dumnezeu si sa fiu intr-un show tv. Stiu ca nu pot", a explicat actorul.


Angus T. Jones a declarat anul trecut  ca nu stie daca isi va mai continua cariera de actor dupa terminarea serialului Two and A Half Men, desi impresionati de talentul sau fanii i-au cerut in repetate randuri sa incerce si alte roluri.  Actorul pare decis insa sa stea cat mai departe de ochii presei. Poate faptul ca o mare parte din familia sa are probleme cu legea il face sa fie tot mai retras. Atat mama cat si tatal sau au fost arestati in repetate randuri pentru scandal, ultraj, posesie de droguri sau arme, in timp ce unchiul sau este la inchisoare pentru omor.

 

In urma cu 10 ani, Chuck Lorre, producatorul serialului Two and a Half Men, l-a considerat perfect si l-a distribuit imediat pe Angus T. Jones in rolul micutului Jack ce vine alaturi de tatal sau Alan (Jon Cryer) sa locuiasca cu unchiul Charlie Harper (Charlie Sheen) un burlac foarte instarit, care se bucura de toate avantajele unei existente comode.


Serialul Two and a Half Men a devenit celebru datorita lui Chalie Sheen, insa actorul a fost dat afara la finalul sezonului 8. Dupa plecarea cu scandal a actorului din serial, producatorii l-au adus pe Ashton Kutcher drept noua vedeta a show-ului. Desi pe multi fani aceasta decizie i-a dezamagit  sitcomul continua sa fie printre cele mai populare seriale din America, iar cariera lui Ashton Kutcher este in plina ascensiune. Starul s-a clasat pe prima pozitie in topul celor mai bine platiti actori de pe TV in sezonul 2011-2012.


 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies