marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Ultima nebunie in materie de filme SF: DINOZAURI versus EXTRATERESTRI!

Istoria filmelor SF abunda de creaturi ciudate care vor sa cotropeasca Terra. Dupa ce s-au plictisit sa cucereasca Pamantul, au inceput sa se bata intre ei: asa au aparut celebrele filme “versus” (de exemplu “Alien vs. Predator”). Cea mai noua gaselnita:  dinozauri versus extraterestrii!

Ultima nebunie in materie de filme SF: DINOZAURI versus EXTRATERESTRI!

Sunt doua specii controversate, despre care nimeni nu stie de fapt adevarul! Barry Sonnenfeld, producatorul de la “Men in Black” este cel care a venit cu ideea unei batalii intre creaturile mitice si cele intergalactice.

Dupa ce si-a construit o intreaga cariera pe baza filmelor cu extraterestrii, Sonnenfeld si-a amintit de o veche fascinatie a sa: dinozaurii.

“Ocazia de a imbina aceste doua elemente este un vis indeplinit pentru mine!” a declarat producatorul entuziasmat.

Acesta sustine si participa in prezent la crearea unei benzi desenate cu acelasi subiect, numita Dominion: Dinosaurs Versus Aliens, alaturi de Liquid Comics.

Se pare ca Sennenfeld va face echipa cu Grant Morrison pentru acest proiect si filmul va purta acelasi nume ca si benzile desenate!


Ultimele trailere adaugate

Cele mai citite

Aventură și magie în Hobbitul-O călătorie neașteptată

Dacă și tu ești, ca mulți alții, fanul trilogiei „Stăpânul inelelor”, te vei bucura să ajungi din nou pe tărâmul magic, cu elfii Galadriel și Elrond, interpretați de aceiași Cate Blanchett și Hugo Weaving, dar și cu alte personaje care să facă legătura între cele două trilogii.

Citeste mai mult ►

Modifică setările cookies