marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Arnold ia 12 milioane $ pentru povestea unui traficant de droguri, Chris Hemsworth va fi pilot  intr-un film despre viata lui Niki Lauda

www.procinema.ro iti aduce cele mai tari stiri din lumea filmului in 5 minute!

Arnold Schwarzenegger revine cu un  western

Arnold Schwarzenegger va juca in thrillerul "The Last Stand", produs de compania Lionsgate, desi in urma cu mai putin de doua luni a anuntat prin intermediul avocatilor sai ca isi amana toate proiectele cinematografice viitoare.

Filmul "The Last Stand" prezinta povestea unui traficant de droguri care reuseste sa evadeze din cladirea unui tribunal american si fuge catre granita cu Mexicul, informeaza accesshollywood.com.Potrivit site-ului The Wrap, care a anuntat aceste informatii, luni, acest thriller va fi regizat de Kim Jee-Woon si va fi lansat pe marile ecrane in 2013. Moviefone scrie ca Arnold va incasa 12.5 milioane de dolari pentru acest rol.

In luna mai, avocatii lui Schwarzenegger au emis o declaratie in care au spus ca actorul se va retrage pentru o perioada de pe platourile de filmare pentru a se concentra asupra "unor probleme personale".

Johnny Depp, inca 2 filme in vizor

Perioada aglomerata pentru actorul de 48 de ani care pe langa negocierile pentru Piratii din Caraibe 5 mai lucreaza la alte doua productii. Depp va lucra cu regizorul Julian Schnabel pentru thrillerul istoric In the Hand of Dante, o adaptare dupa Divina Comedie a lui Dante Aligiheri. Filmul va intra in productie in 2013 iar Johnny va juca rolul lui Nick Tosches, un expert in literatura care incearca sa afle daca un manuscris ce se crede a fi al lui Dante este real sau nu.

Compania de productie a lui Depp a mai cumparat si drepturile pentru The Night Stalker un thriller inspirat dintr-un show TV al anilor 70. Aici Johnny este in carti sa-l joace pe Carl Kolchak, un reporter din LA care incepe sa investigheze o serie de crime comise de un vampir.

Chris Hemsworth  vrea sa fie pilot.

Starul din blockbusterul Thor - Chris Hemsworth negociaza pentru a juca in Rush –o drama autobiografica despre triplul campion mondial de Formula 1 Niki Lauda care s-a intors dupa un accident violent in 1976 pentru a continua rivalitatea cu James Hunt. Hemsworth va incepe filmarile pentru acest rol inainte de a continua povestea din Thor 2 care se va lansa pe 26 iulie 2012.

Christian Slater, in filmul lui Sylvester Stallone

La 65 de ani, Stallone filmeaza in aceasta perioada la filmul de actiune - BULLET TO THE HEAD. Christian Slater s-a alaturat si el distributiei care ii mai cuprinde pe Jason Momoa ( Game of Thrones) si pe Sarah Shahi. Stallone joaca rolului unui asasin platit fortat sa se alieze cu un politist din New York intr-o aventura totala pentru a se razbuna pe ucigasul ( Momoa) celui mai bun prieten al sau.
 


Modifică setările cookies