marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Ultimele stiri: Charlize Theron l-a cucerit pe cel mai sexy barbat din lume, Kristen Stewart, implicata intr-un accident

www.procinema.ro iti aduce cele mai tari stiri din lumea filmului in 5 minute!

Ryan Reynolds si Charlize Theron se iubesc

Recent divortatul Ryan Reynolds si Charlize Theron sunt se pare ultimul cuplu de senzatie din showbizz-ul de peste ocean. Cei doi se intalnesc de cateva luni in secret, anunta USMagazine. 

Agentii actritei nu au confirmat, insa nici nu au infirmat zvonurile care au inundat presa de scandal americana. Frumoasa sud-africana, care s-a despartit anul trecut de actorul Stuart Townsend, cu care a avut o relatie timp de mai multi ani a declarat recent ca nu are de gand sa se marite niciodata.

Cei doi au fost fotografiati impreuna de paparazzi foarte des in ultimele saptamani. Ryan Reynolds care si-a finalizat saptama tracuta divortul de Scarlett Johansson cu care a fost insurat timp de 2 ani a declarat recent ca nu se simte inca pregatit pentru o noua relatie. Ryan Reynolds a fost numit in 2010 cel mai sexy barbat de pe planeta de revista People.

Sursa foto: Splash

Kristen Stewart, implicata intr-un accident

Vedeta francizei Twilight, actrita Kristen Stewart, a fost implicata intr-un accident de automobil minor, care a avut loc joi, la Los Angeles. Actrita americana se afla la volanul automobilului ei Mini Cooper de culoare neagra in momentul in care s-a ciocnit usor cu o motocicleta condusa de o femeie a carei identitate nu a fost dezvaluita.

Niciuna dintre cele doua participante la trafic nu a fost ranita. Kristen Stewart si-a parcat automobilul pe marginea soselei, si-a inspectat masina pentru a identifica eventualele avarii si a schimbat cateva cuvinte cu "victima" ei. Urmatorul ei film "Saga Amurg: Zori de Zi - Partea I" va fi lansat pe marile ecrane pe 18 noiembrie.

Sursa foto: Splash

Kate Hudson a dezvaluit numele fiului ei

Bingham 'Bing' Hawn Bellamy  este numele baiatului pe care actrita il are cu solistul trupei Muse, Matthew Bellamy. Actrita in varsta de 32 de ani a nascut "un baietel sanatos", sambata, intr-o clinica din Los Angeles.

Acesta este primul copil al lui Bellamy si al doilea al lui Hudson, care mai are un fiu, Ryder, in varsta de sapte ani si jumatate, cu fostul ei sot, Chris Robinson, solistul trupei Black Crows.
 

Sursa foto: Splash


Modifică setările cookies