marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Ultimele stiri: Hugh Grant a ajutat la inchiderea celui mai mare tabloid din Anglia si Al Pacino s-a transformat in producator muzical :)

www.procinema.ro iti aduce cele mai tari stiri din lumea filmului in 5 minute!

Hugh Grant a pus umarul la inchiderea unuia dintre cele mari tabloide britanice.


Miliardarul James Murdoch a anuntat joi ca inchide tabloidul britanic News of the World din cauza scandalului privind interceptarea telefoanelor. In scandalul care a izbucnit  acum 10 ani este implicat si actorul Hugh Grant.

"Am fost socat dupa ce am auzit ca cei de la ziar intercepteaza telefoane" a marturisit starul britanic. Dupa ce a aflat ca cei de la NOTW platise un detectiv sa ii asculte telefonul mobil pentru a publica ulterior stirile, actorul a luat in mainile sale situatia si s-a intalnit cu unul din editorii ziarului pe care l-a inregistrat in timp ce acesta marturisea practicile dubioase ale ziarului. Povestea sa a aparut intr-un material difuzat de BBC.

Cazul interceptarilor, care dateaza de la inceputul anilor 2000, a fost deja marcat de arestarea a cinci jurnalisti, intre care trei de la NOTW, trimiterea la inchisoare a unui corespondent la Casa Regala si a unui detectiv privat si mai multe demisii, intre care cea a lui Andy Coulson, directorul de comunicare al lui Cameron, care a fost editor la NOTW. Se stie ca sute, chiar mii de personalitati - membri ai familiei regale, politicieni, vedete de cinema sau sportive - au avut telefoanele ascultate de jurnalisti. Printre ei si actorul Hugh Grant -care aparea frecvent in paginile ziarului.

Primele imagini cu hobitii lui Peter Jackon!

Creatorul Stapanului Inelelor, Peter Jackon, lucreaza la ceea ce presa a numit cel mai scump film din istorie. Pelicula The Hobbit va aparea in doua parti si va costa 500 de milioane de dolari.

Ieri producatorii au facut publica prima imagine cu cei trei hobiti: Nori, Dori si Ori. Vezi alaturi imaginea.

Shia LeBeouf se plange ca a refuzat roluri importante

Starul din Transformers, Shia LeBeouf a dezvaluit ca a refuzat rolurile principale din The Social Network si 127 de ore.

Si asta nu e totul. Actorul de 25 de ani a intors spatele si altor super productii ca The Bourne Legacy si Rise of the Planet of the Apes. Nu e de mirare ca a declarat ca nu mai vrea sa se intoarca in seria Transformers.

Justin Timberlake si Jessica Biel sunt din nou impreuna

Justin Timberlake s-a impacat cu fosta lui iubita, actrita Jessica Biel, de care s-a despartit in luna martie. Potrivit publicatiei Us Weekly, cele doua vedete americane, care s-au despartit in martie, s-au impacat din nou. "Au continuat sa vorbeasca in toata aceasta perioada si au decis sa dea relatiei lor inca o sansa. Jessica isi dorea foarte mult sa se impace cu el, iar Justin a inteles ca viata de celibatar nu este ceea ce pare", a declarat o sursa pentru Us Weekly, informeaza huffingtonpost.com.

Jennifer Aniston, sarbatorita la Grauman's Chinese Theater

Jennifer Aniston si-a lasat amprentele mainilor, ale picioarelor si o semnatura, joi dupa-amiaza, intr-o placa de ciment amplasata in fata cinematografului Grauman's Chinese Theater din Hollywood.

Vedeta a profitat de ocazie sa-si promoveze filmul Horrible Bosses care va aparea luna viitoare si in Romania.

Al Pacino s-a transformat in Phil Spector

Marele Al Pacino va juca intr-un film autobiografic marca HBO despre producatorul Phil Spector mintea care a stat in spatele unor staruri ca The Ramones, John Lennon, Leonard Cohen. Faimosul producator a intrat in inchisoare in 2009 pentru omorul actritei Lana Clarkson si a primit o pedeapsa de 19 ani

Actorul a fost fotografiat pe platourile de filmare in Manhattan. David Mamet se ocupa de scenariu iar de productie se va ocupa Barry Levinson. Filmul nu are inca un titlu.


Modifică setările cookies