marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Ultimele stiri: Un film de legenda, Spartacus va fi refacut de americani, Shia LaBeouf va juca cu Robert Redford intr-un thriller!

www.procinema.ro iti aduce cele mai tari stiri din lumea filmului in 5 minute!

Spartacus is back

Pentru unii, un singur film Spartacus este de ajuns, mai ales ca multi cred ca Kirk Douglas in rolul sclavului devenit gladiator a fost alegerea perfecta.

Insa producatorul Graham King vrea sa creeze o noua versiune a filmului, pastrand aceeasi poveste a unuia dintre cei mai curajosi oameni din istorie.

Alaturi de Graham King se alatura si co-scenaristul filmului 300, Michael B Gordon. Pastrand in linii mari acelasi scenariu ca si in primul film, producatorii promit o abordare mult mai fidela a faptelor, asa cum au avut loc in realitate.

Spartacus va conduce o arma de sclavi impotriva Imperiului Roman pentru a-si castiga libertatea. Desi a reusit sa castige cateva victorii in timpul razboiului dintre 73 si 71 I.Chr., Marcus Crassu, care se afla in fruntea armatei  romane, l-a invins pe Spartacus si pe oamenii acestuia.

Graham King si echipa sa cred ca exista suficiente motive pentru a reinventa povestea lui Spartacus. Insa el va avea o misiune grea pentru a se ridica la nivelul filmului din 1960 al lui Stanley Kubrik, cu Kirk Douglas in rolul lui Spartacus.

O misiune grea va fi si alegerea actorului pentru rolul lui Spartacus. Oare cine va striga la fel de impunator "I am Spartacus" asa cum o facea Douaglas?


Producatorii de la Transformers  vor sa faca un film Captain Planet.


Unele dintre cele mai iubite desene animate ajung acum si pe marile ecrane, intr-un film cu supereroi. Cei de la postul american de televiziune Cartoon Network sunt in discutii cu Don Murphy, unul din producatorii filmului Transformers 3, pentru a-l aduce pe marile ecrane pe eroul care doreste sa salveze planeta.

Aparute pentru prima data pe micile ecrane in 1990, Captain Planet era infatisat ca un erou neinfricat, care alaturi de echipa lui, aparau planeta de ticalosi ce doreau sa distruga mediul inconjurator.

"Mesajul pe care Captain Planet il transmite este mult mai actual astazi, cand stim bine ce probleme ecologice exista la nivel mondial", a spus Stuart Snyder, presedinte al Turner Broadcast System Inc's Animation, in cadrul diviziei media pentru productiii adresate copiilor si adolescentilor.

"Credem ca alaturi de echipa format si cei ce ni se vor alatura putem sa aduce pe marile ecrane primul erou preocupat de mediul inconjurator intr-un film cu mesaj puternic, dar si distractiv in acelasi timp. Sigur, cred ca vom vinde si multe jucarii, dar asta este alt aspect". a mai spus Snyder.

Shia LaBeouf  face echipa cu Robert Redford

Pana de curand se plangea ca a ratat filme mari din cauza seriei Transformers, acum vrea sa recupereze timpul pierdut.

Shia LaBeouf  a semnat pentru a juca in thrillerul politic, The Company You Keep, alaturi de Robert Redford.

Starul din Transformers va juca rolul unui ziarist care il damasca pe liderul organizatiei Weather Underground, un radical politic interpretat de Robert Redford.

"Shia este probabil cel mai stralucitor tanar actor de la Hollywood in aceste momente iar Redford este un icon mondial. Va fi minunat sa-i avem pe cei doi in film" a declarat producatorul Nicolas Chartier.



 


Modifică setările cookies