marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Ultimul film facut de River Phoenix inainte sa moara va fi lansat dupa 18 ani

In aceasta vara River Phoenix trebuia sa implineasca 41 de ani. Actorul comparat cu James Dean si care a a avut parte de una dintre cele mai tragice morti din istoria Hollywodului a revenit din nou in atentia fanilor: dupa 18 ani ultimul sau film va fi in sfarsit lansat.

Ultimul film facut de River Phoenix inainte sa moara va fi lansat dupa 18 ani

CLICK AICI PENTRU GALRIE FOTO CU RIVER PHOENIX!


Regizorul olandez George Sluizer vrea sa aduca pe marele ecran Dark Blood drama la care lucra alaturi de River Phoenix in 1993 inainte de moartea tragica a actorului, scrie Hollywood Reporter.

Fratele lui Joaquin Phoenix a murit la numai 23 de ani pe trotuarul din fata clubului de noapte al lui Johnny Depp, Viper Room, dupa ce a consumat o supradoza de heroina si cocaina.
 

Regizorul a tinut ascunse ultimele filmari ale lui River Phoenix de teama sa nu fie distruse, iar in ultimii ani a lucrat la ele. Pelicula este povestea unui tanar ramas fara nevasta care traieste singur intr-un desert unde au fost testate arme nucleare. Traind ca un pusnic acesta asteapta sfarsitul lumii si construieste papusi Katchina despre care crede ca au puteri magice.  Atunci cand un cuplu ajunge in desertul sau acesta ii tine ostateci si incepe o relatia cu femeia.

George Sluizer l-a rugat pe Joaquin Phoenix sa puna vocea pentru povestirea lui River de pe fundal.

River s-a nascut in Oregon intr-o familie de hippies: tatal era dulgher, iar mama secretara, insa aproape toti copiii lor Joaquin Phoenix, Summer Phoenix, Rain Phoenix, Liberty Phoenix si River Phoenix au ajuns actori. Astazi Joaquin Phoenix este poate cel mai cunoscut dintre frati. River a inceput sa joace in reclame de la 10 ani, iar faima a cunoscut-o la 16 ani cu rolul din Stand by Me - o drama despre copilaria unui scriitor - bazat pe povestirea scurta "The Body" a lui Stephen King. La 18 ani era deja nominalizat la Oscar pentru rolul lui Danny Pope in drama Running on Empty. Cel mai bun rol al sau este considerat cel din My Own Private Idaho (1991).


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies