marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Ultimul sezon din “Smallville”, in premiera, la Pro Cinema, din 2 aprilie

Inainte de a fi Superman, era doar un tanar cu abilitati exceptionale. Insa de calatoria in care porneste pentru a-si descoperi propriul destin si de batalia pe care o va duce va depinde viitorul intregii omeniri.
   

Ultimul sezon din Smallville , in premiera, la Pro Cinema, din 2 aprilie

“Smallville”, in premiera, la Pro Cinema, din 2 aprilie, ora 18:45

 

 

Din 2 aprilie, Clark Kent, interpretat de Tom Welling, eroul din“Smallville” se va intoarce pentru cel de-al zecelea sezon si ultimul al serialului difuzat in premiera de Pro Cinema, in fiecare zi, de la 18:45.
   

Castigator al trei premii Emmy, “Smallville” a intrat in Cartea Recordurilor dupa ce a difuzat cel de-al cincisprezecelea episod din sezonul zece, devenind serialul SF cu cele mai multe episoade difuzate consecutiv (215) in Statele Unite si detronând  astfel producţia „Stargate SG-1”.
   

 


Scenaristii serialului au dezvaluit faptul ca si-au dorit ca tema sezonului final sa fie “infruntarea fantomelor trecutului si cum acest lucru te ajuta sa mergi mai usor spre viitor”. De asemenea, scenaristii au ales sa nu stearga din memoria lui Lois secretul lui Clark, pe care aceasta l-a descoperit in sezonul anterior. Cum povestea de dragoste dintre cei doi continua, Lois il ajuta pe Clark sa-si implineasca destinul, insa fara a-I spune ca ii cunoaste secretul. “Vor fi niste rasturnari de situatie spectaculoase” , promit scenaristii, inainte ca Lois sa-I marturiseasca lui Ckark ca stie totul despre el.
   

Darkseid este eroul intunecat al sezonului al zecelea sezon. Prezenta acestuia se simte pe durata intregului sezon, insa personajul negativ isi face propriu-zis aparitia doar la final.
   

La sfarsitul celui de-al noualea sezon, Clark inca se afla in “zona intunecata”. Insa in sezonul final, scenaristii promit folosirea unei “palete de culori” mult mai luminoase. “Clark va reusi sa-si exploreze destinul si sa-si implineasca menirea: aceea de supererou”.

 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies