marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Ultimul trailer pentru The Hobbit: The Battle of The Five Armies: a venit vremea razboiului. Peter Jackson isi ia adio de la Middle-Earth

A aparut si trailerul final pentru The Hobbit: The Battle of The Five Armies. Legenda din Middle-Earth ajunge la ultimul capitol, ce se anunta spectaculos si emotionant in acelasi timp.

Ultimul trailer pentru The Hobbit: The Battle of The Five Armies: a venit vremea razboiului. Peter Jackson isi ia adio de la Middle-Earth

Acest final de an aduce si finalul trilogiei The Hobbit si ultima aventura din Middle Earth. Trailerul nou lansat pentru The Battle of The Five Armies este cel mai spectaculos de pana acum, prezinta aproape toate personajele prezente, dar si imagini mai ample din batalia grandioasa ce va avea loc. De altfel, regizorul Peter Jackson a dezvaluit ca batalia epica de la final va dura nu mai putin de 45 de minute. In trailer, vedem cum fortele lui Sauron se aduna pentru a invinge armatele si a recupera muntele pe care se afla atata aur.

 

 

 

 

Trailerul se concentreaza mult pe acest aspect: a venit vremea razboiului. "Cine va fi salvat la sfarsitul zilei ?"  intreaba Gandalf intr-un moment culminant. Dupa 15 ani de aventuri in cel mai fascinant taram mitic, Peter Jackson isi ia adio de la Middle-Earth si personajele atat de indragite de milioane de fani din lumea intreaga. Spre deosebire de strategia de promovare a primelor doua filme, care au beneficiat din plin de teasere, trailerel, behind the scenes, acum, Jackson a tinut ce e mai bun pentru final, lansand doar doua trailere complete. E si normal, tinand cont ca acesta este ultimul film din serie, iar fanii sunt nerabdatori sa vada deznodamantul.

 

 

"Nu am facut niciodata un film ca asta. Acest final reprezinta tot ce am eu mai bun, este <<All the President's Men>> meu. Mai mult de atat nu voi putea atinge niciodata" a spus Jackson despre The Battle of The Five Armies. Regizorul a mai povestit ca miza este cu totul alta in The Hobbit fata de Lord of The Rings, iar finalul se va concentra mult pe soarta personajelor.

 

 

 

The Hobbit: The Battle of the Five Armies se va lansa in cinemaotgrafele din SUA pe 17 decembrie 2014. Dupa ce Bilbo a ajuns impreuna cu dwarfii si Thorin la Erebor, vor putea acestia sa puna stapanire inapoi pe comoara si Erebor si sa-l infrunte pe dragonul Smaug? Titlul  The Hobbit: The Battle of the Five Armies se refera la batalie epica de la finalul romanului The Hobbit, in care dwarfii, elfii, oamenii si goblinii dar si vulturii giganti se lupta chiar la poalele Muntelui Singuratic.

 

 

 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies