marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Uma Thurman, mamica pentru a treia oara

Actrita americana Uma Thurman a devenit mama pentru a treia oara, la varsta de 42 de ani, a anuntat agentul de presa al artistei

Uma Thurman, mamica pentru a treia oara

Acesta este primul copil al actritei cu noul ei partener de viata, omul de afaceri Arpad Busson."Atat mama, cat si bebelusul se simt bine", a declarat agentul de presa al actritei.

Uma Thurman are o relatie cu Arpad Busson, in varsta de 49 de ani, care a inceput in 2007. Dupa o scurta despartire in 2009, cei doi au hotarat sa se impace si de atunci formeaza din nou un cuplu.


Actrita-fetis a regizorului Quentin Tarantino, Uma Thurman s-a remarcat in filmele acestui cineast, stralucind mai ales in "Pulp Fiction" si in seria "Kill Bill". Uma Thurman are deja o fiica de 13 ani si un fiu de 10 ani - Maya si Levon - din casatoria ei cu actorul Ethan Hawke, care a durat din 1998 pana in 2004.


Thurman, nominalizata la Oscar pentru prestatia sa din "Pulp Fiction", a fost casatorita intre 1990 si 1992 cu un alt actor celebru, Gary Oldman.La randul sau, Arpad Busson, om de afaceri francez care apare adeseori in ziarele cu celebritati, are doi fii care provin din casatoria lui cu fostul top model australian Elle McPherson.
 


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies