marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Un barbat intre 3 femei. Robert Pattinson devine cel mai de succes barbat din Paris: scene de nuditate alaturi de Uma Thurman si Christina Ricci

Tentatie, seductie, obsesie. Pe 2 martie, starul seriei Twilight, Robert Pattinson aduce pe marile ecrane in Romania drama Bel Ami care si-a lansat de curand postere noi.

Un barbat intre 3 femei. Robert Pattinson devine cel mai de succes barbat din Paris: scene de nuditate alaturi de Uma Thurman si Christina Ricci

Filme relationate

Actorul britanic de 25 de ani joaca rolul lui Georges Duroy, un fost soldat care devine un ziarist imoral pentru a se transforma in cel mai de succes barbat din Parisul secolului XIX. Toata lumea asteapta sa vada cum se descurca intr-un rol dificil, actorul care a devenit idolul adolescentelor de pretutindeni cu rolul lui Edward Cullen. Mai ales ca pelicula se anunta una cu scene pline de nuditate si cu o puternica tenta sexuala.


Pattison intruchipeaza rolul unui profitor care pentru a ajunge in elita pariziana le seduce pe Uma Thurman, (41 de ani), Christina Ricci ( 31 de ani) si Kristin Scott Thomas ( 51 de ani).


Regizata de Declan Donnellan si Nick Ormerod, pelicula trebuia sa le aiba in distributie pe Nicole Kidman si Marion Cotillard, insa acestea au refuzat rolurile. Filmul care se va lansa la Festivalul de la Berlin in aceasta luna s-a turnat anul trecut in Londra si Budapesta.

Bazat pe celebrul roman al lui Guy de Maupassant, Bel Ami este povestea lui Georges Duroy care trece in Parisul anilor 1890 de la saracie la avutie, de la odaile murdare si pline de gandaci la saloanele opulente ale marilor case seducand femei intr-o lume in care politica si presa se bat pentru putere si in care faima este o obsesie.


Robert Pattinson a declarat acum 2 zile ca rolul din Twilight i-a deschis foarte multe usi si ca nimeni nu ar fi dat doi lei pe el daca nu primea sansa de a juca in celebra franciza.


"Twilight mi-a inchis si mi-a deschis usi. E un pic ciudat. Fara acel rol nimeni nu m-ar fi stiut si nu m-ar fi judecat, insa in acelasi timp n-ar fi dat doi lei pe mine" a declarat actorul.

Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.




Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies