marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Un film care nu te va lasa sa dormi noaptea. The Woman in Black a devenit cel mai de succes horror britanic

O poveste care nu te va lasa sa dormi. The Woman in Black  filmul cu Daniel Radcliffe, Janet McTeer si Ciaran Hinds a devenit cel mai bun horror britanic  cu incasari 87 de milioane de dolari. Pelicula ajunge pe 16 martie si in cinematografele din Romania.

Un film care nu te va lasa sa dormi noaptea. The Woman in Black a devenit cel mai de succes horror britanic

Filmul inspirat de romanul cu acelasi titlu al scriitoarei Susan Hill este regizat de James Watkins si a fost primit foarte bine de critici.  "The Woman in Black  este un horror gotic bine realizat care nu te va lasa sa dormi multi nopti dupa ce l-ai vazut" au scris cei de la revista Empire.


Cel mai recent film al lui Daniel Radcliffe a devenit cel mai de succes horror britanic din istorie. Pelicula cu un buget de 13 milioane de dolari a facut incasari de 87 de milioane de dolari in cateva saptamani de la lansare.


La inceputul secolului XX un tanar avocat vaduv din Londra, Arthur Kipp (Daniel Radcliffe) primeste sansa de a se confirma cand este trimis intr-un satuc izolat pentru a pune in ordine toate actele lasate in urma de o vaduva bogata care a murit de curand. Arthur incepe sa investigheze familia vaduvei atunci cand se vede bantuit de fantoma unei femei in cautare de razbunare.


"Fanii vor uita de Harry Potter cand vor vedea acest film. Vreau sa traumatizez cat mai multi oameni cu acest film. Nu este un film sangeros sau brutal, nu e nimic de acest gen. Acesta este un film care te va face sa-ti fie frica de intuneric, centrat pe fobiile fundamentale ale oamenilor" a povestit Daniel Radcliffe al carui viitor proiect este un thriller numit Kill Your Darlings ce se va lansa in 2013.

 

Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.




Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies