marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Un film care te va surprinde: Abraham Lincoln ucide vampiri cu un topor in cea mai ciudata pelicula din 2012

Este un adevar general valabil ca americanii adora sa-si transforme presedintii in luptatori si razboinici. In aceasta vara il vor vedea in calitate de ucigas de vampiri tocmai pe Abraham Lincoln. Revista Entertainment Weekly  a publicat imagini noi din pelicula Abraham Lincoln: The Vampire Hunter.

Un film care te va surprinde: Abraham Lincoln ucide vampiri cu un topor in cea mai ciudata pelicula din 2012

Nu te-ai fi asteptat la o asemenea rescriere de istorie si totusi inspirate de romanul de succes cu acelasi nume scris de Seth Grahame-Smith, studiourile 20th Century Fox aduc pe marile ecrane o varianta a lui Lincoln care ucide vampiri cu un topor.

Afland ca moartea mamei sale a fost cauzata de un vampir si sub indrumarea altuia, adept al unor principii de viata total diferite fata de majoritatea, tanarul ambitios Abraham Lincoln se hotaraste sa starpeasca cat de multi sugatori de sange poate. Si astfel o tine din provocare in provocare, pentru ca vampirii nu sunt fiinte chiar asa de usor de ucis si multe din informatiile necesare pentru a-i combate nu sunt accesibile publicului larg.



Regizorul Timur Bekmambetov creeaza una dintre cele mai surprinzatoare rescrieri istorice din cinematografie. Abraham  Lincoln  pe care il stii ca cel de-al 16-lea presedinte american ajunge un veritabil vanatori de vampiri. Rolul sau este interpretat de actorul american de 29 de ani Benjamin Walker.

Tim Burton este producatorul executiv al peliculei care are un buget de 70 de milioane de dolari. Din distributie mai fac parte Rufus Sewell, Dominic Cooper si Mary Elizabeth Winstead. Abraham Lincoln: The Vampire Hunter va ajunge in cinematografe pe 22 iunie 2012.


Nu e singurul film despre Abe Lincoln care apare in acest an. Daniel Day-Lewis se transforma si el in Abraham Lincoln pentru filmul regizat de Steven Spielberg si produs de studiourile DreamWorks. 

Filmul "Lincoln" are la baza bestsellerul "Team of Rivals", scris de Doris Kearns Goodwin, laureata a premiului Pulitzer. Romanul prezinta aspecte din viata presedintelui american Abraham Lincoln si disputele sale politice cu membrii cabinetului de la Casa Alba, in perioada Razboiului Civil din Statele Unite ale Americii (1861-1865).  Din distributie mai fac parte: Joseph Gordon-Levitt si Tommy Lee Jones.Filmul are un buget estimat de 50 de milioane de $.


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate

Cele mai citite

Intră în atmosfera de Paște cu Scrisorile Maicii Tereza

O dramă care explorează viața Maicii Tereza (Juliet Stevenson) prin prisma scrisorilor pe care aceasta le-a scris prietenului și consilierului sau spiritual, părintele Celeste van Exem (Max von Sydow), pe o perioadă de aproape cincizeci de ani.

Citeste mai mult ►

Modifică setările cookies