marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Un nou film despre Elvis a făcut-o pe Lisa Marie Presley să plângă. Ce rană i-a redeschis?

Fiica legendarului Rege rock’n’roll a avut un nou moment de cădere emoțională, odată cu anunțul noii pelicule despre tatăl său.

Un nou film despre Elvis a făcut-o pe Lisa Marie Presley să plângă. Ce rană i-a redeschis?
După ce Baz Luhrmann a anunțat lansarea noului film biografic „Elvis“, Lisa Marie Presley a reacționat postând un mesaj emoționant. Fiica legendarului Rege rock’n’roll n-a putut să nu se gândească la regretatul ei fiu, Benjamin Keough, care a murit în iulie 2020 dintr-o aparentă sinucidere, la vârsta de 27 de ani.
 
Lisa Marie și-a început nota despre film explicând de ce nu a fost activă pe rețelele de socializare de ceva vreme: „Nu am mai postat de ceva vreme, pentru că nu sunt prea multe de spus, pentru că deplâng și voi deplânge pentru totdeauna pierderea fiului meu“.


 
„Navigarea prin această durere odioasă, care mi-a distrus și mi-a spulberat inima și sufletul, m-a înghițit în întregime”, a scris ea în postarea de pe Instagram, alături de afișul oficial al filmului.
 
„În afară de ceilalți 3 copii ai mei, nu prea sunt multe lucruri care să-mi ocupe timpul și atenția“, a notat ea. „Acestea fiind spuse, mi-am rupt un moment pentru a vă spune că am văzut acum de două ori filmul lui Baz Luhrmann, „Elvis“, și permiteți-mi să vă spun că este absolut spectaculos. Austin Butler l-a interpretat și întruchipat frumos pe tatăl meu. După umila mea părere, prestația sa este fără precedent și, în sfârșit, una realizată cu acuratețe și respect“, crede ea.

 
Din păcate, bucuria de-a revedea pe marile ecrane povestea vieții tatălui ei a fost umbrită de rememorarea pierderii fiului său. „Ceea ce m-a emoționat până la lacrimi a fost să-i privesc pe Riley, Harper și apoi pe Finley, toți trei vizibil copleșiținși atât de mândrii de bunicul lor și moștenirea lui, într-un mod pe care nu l-am experimentat până acum. Mi-a frânt inima că fiul meu nu este aici să o vadă. Și lui i-ar fi plăcut absolut, a mai scris Lisa Marie, cu gândul la Benjamin.
 
FOTO: Instagram

Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies