marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Un psihopat dornic de razbunare terorizeaza o familie: Panic Attack, noul film marca David Fincher! 

S-ar putea spune ca regizorul David Fincher este pasionat de... panica. A regizat Panic Room, de curand a infiintat compania Panic Pictures si mai nou, a cumparat drepturile de autor asupra romanului lui Jason Star, Panic Attack.

Un psihopat dornic de razbunare terorizeaza o familie: Panic Attack, noul film marca David Fincher!

Cartea ( scrisa de Jason Starr) spune povestea unui psihiatru din New York care impusca mortal un om, ce intra prin efractie in casa sa. Ajunge in atentia presei, dar si a complicelui victimei, un psihopat dornic de razbunare.

Scenariul va fi adaptat de Ted Griffin (Ocean's Eleven). Fincher inca nu a confirmat ca va regiza filmul, exista posibilitatea sa fie producator.

Synopsis
:

Doctorul Adam Bloom are o viata perfecta. Este instarit si traieste intr-o casa luxoasa impreuna cu sotia sa si fiica in, Marissa, varsta de 20 de ani. Intr-o noapte fiica aude zgomote in casa, unde intrasera doi barbati neinarmati. Adam il impusca pe unul dintre ei, celalalt reusind sa scape. Din acel moment viata familiei Bloom se tranforma in calvar.

Chiar daca nu se simte in siguranta, stiind ca celalalt hot este in libertate, Adam refuza propunerea sotiei de a se muta. In timp ce membrii familiei incearca sa-si revina in urma socului, relatiile dintre ei se destrama.

Marissa se indragosteste de un artist pe nume Xan, in privinta caruia Adam devine suspicios. Cu timpul realizeaza ca banuielile sale nu sunt in van.
 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies