marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Un razboi de milioane de dolari pune in pericol viitorul lui Superman! Din 2013 am putea avea 2 povesti!

Problemele legate de drepturile de autor pun in pericol viitorul unuia dintre cei mai populari eroi - Superman!

Un razboi de milioane de dolari pune in pericol viitorul lui Superman! Din 2013 am putea avea 2 povesti!

Cei de la Warner Bros care pregatesc revitalizarea celebrei francize continua razboiul de milioane de dolari cu mostenitorii lui Joel Shuster si Jerry Siegel, creatorii personajului Superman.

 

Gigantii de la Warner Bros care detin acum drepturile lucreaza deja la mega producatia regizata de Zack Snyder care va fi lansata in 2012.  Actorul britanic Henry Cavill a devenit faimos peste noapte dupa ce a dat lovitura si a reusit sa fie ales pentru rolul lui Superman din  noua varianta - Man of Steel.

Procesul legal in care sunt implicate cele doua parti a atins stadii noi scrie Hollywood Reporter.


Din 2013  drepturile vor trece in posesia creatorilor personajului.  Warner Bros va putea sa se bucure de profiturile de pe urma personajului pana  in 2013 iar de la acea data nu va mai putea realiza nicio productie cu Superman. Acest lucru ar reprezenta o lovitura grea pentru studiourile americane care cheltuiesc milioane grele pentru a resuscita povestea.


Pentru ca din 2013 personajul ar urma sa fie rupt in 2 ( creatorii personajului pe de o parte si  Warner Bros si DC Comics pe de alta parrte detin diferite drepturi pe anumite parti din poveste), o posibila solutie scoasa la inaintare de presa este ca in viitor vom avea parte de doua variante de Superman.

 


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies