marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Un thriller horror cu fiicele lui Sylvester Stallone și Jamie Foxx, la 47 de metri adâncime, În afara cuştii

Dacă vă plac filmele terifiante cu rechini, atunci acesta este unul de neratat.

Un thriller horror cu fiicele lui Sylvester Stallone și Jamie Foxx, la 47 de metri adâncime, În afara cuştii
Încă un film cu rechini? Ei bine, da, și de data asta, un film cu Sistine Stallone, una dintre cele trei fiice ale lui Sylvester Stallone, și cu Corinne Foxx, fata lui Jamie Foxx. Acestea și-au făcut debutul alături de Brec Bassinger, Nia Long și Brianne Tju în această producție despre aventură extremă și supraviețuire, un sequel al filmului „47 Meters Down”.
 
Mia și sora ei vitregă, Sasha, tocmai s-au mutat la o școală nouă. Una dintre elevele mai vechi, Catherine, o împinge pe Mia în piscina campusului, Sasha neintervenind. Tatăl Miei, Grant, aflând despre incident, plănuiește o plimbare cu barca pentru surori pentru a vedea rechinii albi mari, în speranța că cele două se vor apropia. El îi dă Miei un dinte de rechin alb și povestește despre perioada în care Mia obișnuia să facă scufundări cu el.



 

 
În ziua plimbării cu barca, Mia este șocată să vadă că și Catherine cu prietenele ei sunt acolo pentru tur. 
 
Prietenele lui Sasha, Alexa și Nicole, sosesc și ele și le iau la o lagună secretă, care are o intrare într-un oraș mayaș scufundat - unde Grant și asistenții săi pregătesc vizita unui grup de arheologi. După ce găsește echipament de scufundare, Nicole le convinge pe fete să se scufunde prin orașul vechi, ajungând în cele din urmă la o cameră de sacrificiu antică. Ele întâlnesc un pește peșteră, iar Nicole dărâmă din greșeală o coloană de piatră, provocând mai multe prăbușiri în lanț.



 

 
Ceea ce nu știu ele este că au provocat un grup de rechini, care le vor hăitui chiar și după ce vor ajunge la suprafață.


 

Filmul „47 de metri adâncime: În afara cuştii”/„47 Meters Down: Uncaged” (2019) este difuzat la Pro Cinema duminică noapte de la ora 00:15.

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies