marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Un univers cum n-ai mai vazut. Trailer cu efecte vizuale senzationale pentru Upside Down cu Kirsten Dunst si Jim Sturgess

O poveste de dragoste spusa din doua universe separate cu efecte vizuale interesante care amintesc pe alocuri de Inception. Trailerul pentru drama romantica SF "Upside Down" este primul care face valva la inceputul lui 2012.

Un univers cum n-ai mai vazut. Trailer cu efecte vizuale senzationale pentru Upside Down cu Kirsten Dunst si Jim Sturgess

Kirsten Dunst si Jim Sturgess interpreteaza un cuplu separat de niste legi bizare in drama science fiction regizata de Juan Diego Solanas si produsa de Warner Bros.


Filmul cu un buget de 60 de milioane de $ este plasat intr-un  univers in care exista in tandem doua lumi separate: fiecare este imaginea in oglinda a celeilalte. Cele doua lumi sunt supuse unor reguli gravitationale opuse care separa doi indragostiti Eve (Kirsten Dunst)  si Adam (Jim Sturgess). Acestia incep sa se caute in cele doua universe paralele sfidand legile stiintei.


Desi istoria de dragoste nu pare iesita din comun iar trailerul pare sa redea prea mult din poveste, imaginile sunt extrem de atragatoare si reprezinta polul de greutate al filmului.  Pelicula nu are o data de lansare, insa va ajunge in acest an in salile de cinema.

Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.




Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies