marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Una dintre cele mai in voga actrite de la Hollywood, Vera Farmiga va juca in filmul lui Nae Caranfil

Noul film al lui Nae Caranfil "Closer to the Moon", o drama a carei actiune se petrece in Romania comunista - ii va avea ca protagonisti pe actorii Vera Farmiga si Mark Strong.

Una dintre cele mai in voga actrite de la Hollywood, Vera Farmiga va juca in filmul lui Nae Caranfil

Filmarile pentru "Closer to the Moon" vor incepe la toamna la Bucuresti, informeaza deadline.com.

Actorul britanic Mark Strong va juca rolul lui Max Rosenthal, fost sef al unei unitati de investigatii a politiei bucurestene, care jefuieste o banca alaturi de alte trei persoane, asigurand trecatorii ca astfel fac un film. Cei patru, toti evrei, sunt judecati si condamnati la moarte, dar numai dupa ce ispasesc o alta sentinta - sa reconstituie jaful pentru un film de propaganda.


Actrita americana de origine ucraineana Vera Farmiga, nominalizata anul trecut la Oscar pentru rolul din "Sus, in aer/Up in the Air", o va interpreta pe fosta iubita a lui Max Rosenthal si mama copilului sau. Ea se intoarce de la Moscova, unde a facut studii, cand are loc drama de la Bucuresti.

Producatorul peliculei "Closer to the Moon" este Michael Fitzgerald.


Mark Strong este cunoscut pentru rolurile din filme precum Sherlock Holmes si RocknRolla, in regia lui Guy Ritchie, Un ghem de minciuni si "Robin Hood", ambele in regia lui Ridley Scott, dar si in Green Lantern, de Martin Campbell, lansat de curand in cinematografe.


Pe de alta parte, actrita Vera Farmiga este cunoscuta si pentru rolurile din Cartita, in regia lui Martin Scorsese, Transfer de identitate, de Duncan Jones, si "Breaking and Entering", de Anthony Minghella.

Sursa: Mediafax

Sursa foto: Getty


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate

Cele mai citite

Intră în atmosfera de Paște cu Scrisorile Maicii Tereza

O dramă care explorează viața Maicii Tereza (Juliet Stevenson) prin prisma scrisorilor pe care aceasta le-a scris prietenului și consilierului sau spiritual, părintele Celeste van Exem (Max von Sydow), pe o perioadă de aproape cincizeci de ani.

Citeste mai mult ►

Modifică setările cookies