marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Cea mai sexy actrita din 2010 pe vremea cand era o necunoscuta. Vezi auditia cu care a pierdut un rol celebru

Peste o luna, una dintre cele mai talentate actrite ale momentului Scarlett Johansson face 27 de ani. Fanii ei au fost uimiti recent cu imaginile de la auditia pentru filmul "Jumanji" din 1995 pe cand superba Scarlett avea doar 11 ani.

Cea mai sexy actrita din 2010 pe vremea cand era o necunoscuta. Vezi auditia cu care a pierdut un rol celebru

Scarlett Johansson revine in aceasta toamna  in cinematografe dupa scandalul pozelor nud aparute pe net cu drama emotionanta "We Bought a Zoo" unde joaca alaturi de Matt Damon.  Fanii actritei au fost insa impresionati de un  video din urma cu 16 ani pe cand Scarlett dadea auditii pentru rolul lui Judy Shepherd in filmul de aventura Jumanji alaturi de Robin Williams.

Interesata de actorie de la varsta de trei ani, Scarlett Johansson nu a obtinut rolul care a mers la Kirsten Dunst si cu care aceasta a ajuns in atentia tuturor.

Actrita a devenit celebra o data cu rolul adolescentei din filmul "Imblanzitorul de cai"   trei ani mai tarziu. S-a consacrat ulterior prin partituri precum cele din "Rataciti printre cuvinte/ Lost in Translation", pentru care a castigat premiul BAFTA, si "Fata cu cercel de perla", "Cantec de iubire", "Match Point", "Jurnalul unei dadace", "Vicky Cristina Barcelona" si "Cealalta mostenitoare Boleyn".

In 2010, revista britanica GQ a fost cea care a numit-o pe Scarlett Johansson drept cea mai sexy femeie din lume.


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies