marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Ungaria propune la Oscar un film cu Oana Pellea si Andi Vasluianu

"Bibliotheque Pascal", de Szabolcs Hajdu, din distributia caruia fac parte numerosi actori romani, este propunerea Ungariei la premiiile Oscar la categoria "cel mai bun film intr-o limba straina", pentru gala care va avea loc in 2011.

Ungaria propune la Oscar un film cu Oana Pellea si Andi Vasluianu

Filmul "Bibliotheque Pascal" spune povestea Monei Paparu, o romanca de origine maghiara. Plecata la mare, ea il intalneste pe Viorel (Andi Vasluianu), care este un urmarit general si care o fascineaza prin imaginatia sa bogata.

Cei doi isi petrec noaptea impreuna, din aceasta relatie scurta rezultand un copil - Viorica. Cand Viorica avea doar trei ani, Mona se reintalneste cu tatal sau, pe care nu il revazuse de mult timp, Gigi Paparu (Razvan Vasilescu).

Acesta o duce cu el in Germania, unde o vinde, dupa care este omorat de cei carora le-o daduse. Mona o lasa pe Viorica cu matusa sa Rodica (Oana Pellea), care este ghicitoare.

Citeste mai multe pe www.stirileprotv.ro!


Ultimele trailere adaugate

Cele mai citite

O nouă seară Agatha Christie, cu al său genial detectiv, Hercule Poirot - Moarte pe Nil

După un scenariu de Michael Gree și bazat pe romanul omonim din 1937 al celebrei scriitoare de romane polițiste, este o continuare a filmului Crimă în Orient Express (2017), a fost produs de Branagh, Ridley Scott, Judy Hofflund și Kevin J. Walsh.

Citeste mai mult ►

Modifică setările cookies