marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Urmărește LIVE gala Premiilor OSCAR, în noaptea de duminică spre luni, pe VOYO! Irina-Margareta Nistor va comenta evenimentul

În exclusivitate, decernarea Premiilor Oscar va fi transmisă, în direct, din Dolby Theatre Hollywood, Los Angeles, luni, 13 martie, de la ora 3 dimineața. 

Urmărește LIVE gala Premiilor OSCAR, în noaptea de duminică spre luni, pe VOYO! Irina-Margareta Nistor va comenta evenimentul
Și în acest an, Premiile Oscar vor fi comentate, în direct, de interpretul de film Irina-Margareta Nistor: „It’s happening again! Pe VOYO, live, cu voi PRO cinefilii pasionați, în noaptea de 12 spre 13 martie! O să vedem împreună cine o să plece fericit cu un Oscar, cine va fi dezamăgit, cine ce ispravă o să mai facă, de la palma de anul trecut, la plicul greșit cu LaLa Land, care va fi cea mai elegantă vedetă, dar și cea mai nonșalantă, și dacă am nimerit-o cu previziunile! Ne vedem și auzim după miezul nopții, spre dimineață! Vă aștept să aflați în direct câștigătorii!“, a declarant aceasta.

 
Academia Americană de Film a anunțat deja nominalizările pentru cea de-a 95-a ediție a Premiilor Oscar, iar pelicula „Everything Everywhere All at Once“ se regăsește la 11 categorii. Capodopera cinematografică spune povestea unei imigrante de origine chineză, Evelyn, care suferă din cauza crizei vârstei de mijloc, căsniciei și a micii sale afaceri, o spălătorie. Aceasta duce o adevărată luptă pentru a-și găsi împlinire a în viață. Destinul face ca Evelyn să pornească
într-o aventură nebună, în care doar ea poate salva lumea, explorând alte universuri și realități paralele, și conectându-se cu viețile pe care le-ar fi putut duce. Filmul care are cele mai mari șanse să plece acasă cu o statuetă Oscar poate fi urmărit chiar pe VOYO.

 

 

Pentru cel mai bun film se luptă, printre altele, peliculele „Elvis“, „The Banshees of Inisherin“, „Avatar: The Way of Water“, „All Quiet on the Western Front“ și „Top Gun: Maverick“. În ceea ce privește titlul de cea mai bună actriță într-un rol principal, el poate ajunge la: Cate Blanchett („Tar“), Ana de Armas („Blonde“), Andrea Riseborough („To Leslie“), Michelle Williams („The Fabelmans“) sau la Michele Yeoh pentru rolul din „Everything Everywhere All at Once“. 
 
Pe 13 martie, abonații VOYO pot trăi emoția unei seri eveniment în cea de-a 95-a ediție a Premiilor Academiei Americane de Film. VOYO este singura platformăonline din România unde acest eveniment poate fi urmărit integral.

Galerie foto


Modifică setările cookies