marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Urmatorul film din seria X-Men se va numi Days of Future Past. Vezi cand se va lansa si ce poveste va urmari

Continuarea filmului X-Men: First Class lansat in 2011 se va numi X-Men: Days of Future Past, a confirmat producatorul Bryan Singer.

Urmatorul film din seria X-Men se va numi Days of Future Past. Vezi cand se va lansa si ce poveste va urmari

 

Anul trecut, X-Men: First Class a facut incasari mondiale de peste 350 de milioane de dolari. Pelicula care i-a avut in distributie pe James McAvoy, Michael Fassbender si Jennifer Lawrence a fost al cincilea film din seria super eroilor mutanti.


Producatorii de la 20th Century Fox au dat unda verde unei noi continuari ce va purta numele de "X-Men: Days of Future Past"  si se va lansa pe 18 iulie 2014. Producatorul Bryan Singer se intoarce alaturi de regizorul Matthew Vaughn, pentru a incepe in cateva luni filmarile.

Bryan Singer a dezvaluit intr-un interviu pentr IGN ca Days of Future Past ecranizeaza o mai veche poveste din benzile desenate cu mutanti, ce dateaza din 1981."Va fi un film ambitios. Contine elemente din benzile desente, insa si parti noi. Nu vreau sa stric surpriza" a declarat acesta.


Titlul noului film se inspira de la benzile desenate publicate in 1981 in care este descris un univers distopic, unde mutantii sunt incarcerati in lagare.  In acest Univers Kitty Pryde (jucata de Ellen Page in X-Men: The Last Stand) isi transfera mintea din viitor in prezent pentru a-i avertiza pe X-men de pericolul ce-i asteapta si a preveni Fratia Mutantilor Malefici a lui Mistique sa-l asasineze pe senatorul Robert Kelly.

"Cred ca exista o dorinta puternica de a extinde acest univers. Universul X-Men pe cont propriu este la fel de mare ca universul Marvel si eu cred ca este timpul pentru o explorare mai complexa, ce poate aduce chiar o conectivitate intre filmele X-Men” a mai declarat Singer.

X-Men: Days of Future Past ii va avea in distributie pe Jennifer Lawrence, Michael Fassbender si James McAvoysi va fi scris de Jane Goldman si Simon Kinberg.


Ultimele trailere adaugate

Cele mai citite

O nouă seară Agatha Christie, cu al său genial detectiv, Hercule Poirot - Moarte pe Nil

După un scenariu de Michael Gree și bazat pe romanul omonim din 1937 al celebrei scriitoare de romane polițiste, este o continuare a filmului Crimă în Orient Express (2017), a fost produs de Branagh, Ridley Scott, Judy Hofflund și Kevin J. Walsh.

Citeste mai mult ►

Modifică setările cookies