marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Val Kilmer, dat in judecata pentru datorii neplatite

Val Kilmer, actorul cu care telespectatorii Pro Cinema se vor intalni marti, 22 octombrie, in Filmul de 10 “Strict secret” a dat de probleme cu Fiscul!

Val Kilmer, dat in judecata pentru datorii neplatite

Actorul a angajat o firma de consultanta financiara pentru a-l scapa de sechestrul pe care Fiscul i-l pusese pe un numar de proprietati , printre care si o ferma de 5.300 de acri, langa Santa Fe. Kilmer a cumparat ferma in 2009 si a vandut-o in 2011 contra sumei de 18 milioane jumatate de dolari. Firma de consultanta reclama faptul ca a fost angajata sa rezolve problemele financiare ale actorului, insa nemultumiti de comportamentul acestuia au reziliat unilateral contractul. Insa Kilmer nu le-a mai platit  nici un dolar pentru serviciile pe care acestia I le-au adus timp de trei luni.
   


Initial Val Kilmer a fost de acord sa plateasca firmei de consultanta financiara 652 de dolari pe ora si 3000 pe zi, plus cheltuieli de deplasare, suma totala ajungand la aproape 130.000 de dolari.  Insa fostul Batman a declarat ca nu a angajat niciodata acea firma, ceea ce i-a mai atras un proces la tribunalul federal.
 


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies