marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Vanessa Hudgens este o dansatoare de striptease in thrillerul The Frozen Ground, cu Nicolas Cage si John Cusack

Vanessa Hudgens, starul filmelor High School Musical, isi va surprinde complet fanii in noul ei film, The Frozen Ground, in care joaca alaturi de Nicolas Cage si John Cusack. Actrita de 23 ani joaca rolul unei dansatoare de striptease iar primele imagini cu ea dansand la bara i-au uimit pe fani.

Vanessa Hudgens este o dansatoare de striptease in thrillerul The Frozen Ground, cu Nicolas Cage si John Cusack

 

 

Hudgens, care a devenit celebra odata cu seria High School Musical,  a acceptat un rol indraznet si thriller-ul The Frozen Ground, unde va putea fi vazuta in ipostaze initme, dansand la bara doar in lenjerie intima. Rolul este o transformare completa fata de imaginea ei de adolescenta cuminte pe care si-a construit-o in  ultimii ani.

 

In Frozen Ground, Vanessa Hudgens joaca rolul lui Cindy, o dansatoare de striptease care incearca sa fuga din mainile unui criminal in serie. Aceasta face echipa cu un detectiv, interpretat de Nicolas Cage pentru a-l  prinde pe Robert Hansen (John Cusack), un criminal in serie si a-l aduce in fata justitiei. Pelicula este inspirata din fapte reale si este regizata de Scott Walker, care a scris si scenariul.


 

In ultimii 4 ani, Vanessa Hudgens a devenit tot mai populara, odata cu filmele High School Musical, care i-au innebunit pe adolescentii americani. Al treilea film din serie si ultimul in care a jucat Vanessa a facut in 2008 peste 250 de milioane de dolari la nivel global si a beneificiat de un buget de 11 milioane de dolari.
 

Revista Forbes a inclus-o in 2008 pe Hudgens in topul celor mai bine platite staruri sub 20 de ani, iar revista People a inclus-o in topul celor mai frumosi oameni din lume in 2008 si 2009.

 

Pelicula urmeaza sa fie lansat in SUA in decembrie.

 

 

Sursa foto: Getty


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies