marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Vanessa Hudgens a mai primit o lovitura dupa ce a fost parasita de iubit

Nimeni nu ar vrea sa fie in pielea actritei in momentele acestea… chiar daca este vorba de o piele celebra si un trup divin.

Vanessa Hudgens a mai primit o lovitura dupa ce a fost parasita de iubit

Un al doilea val de fotografii (primul lansat in 2009) cu o Vanessa dezbracata si apetisanta circula pe internet, tocmai cand urmeaza sa se lanseze filmul sau.

Avocatii si politia fac investigatii pentru a afla cine este in spatele acestei glume proaste. Actrita crede ca cine face acest lucru are ceva cu ea, dar mai ales cu a ei cariera, deoarece pozele apar (accidental sau nu) odata cu lansarea filmelor.

Vanessa Hudges se pare ca are o perioada foarte ocupata, de la premiera filmului "Beastly" si la pregatirea lansarii filmului "Sucker Punch", la politie, tribunal, emisiuni, interviuri si in sfarsit acasa… acasa unde nu o asteapta nimeni, de cand s-a despartit (definitiv si pentru ultima oara) de Zack Efron, cu care sustine ca a ramas buna prietena, spre ciuda tabloidelor.

Ca sa-si ocupe timpul si-a gasit o noua ocupatie: design-ul vestimentar. Probabil ca urmeaza si-o lansare si daca mai exista fotografii in arhiva, probabil ca al treilea val va coincide cu aceasta.



Modifică setările cookies