Ads by IBU ProTV
marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Vanessa Hudgens a mai primit o lovitura dupa ce a fost parasita de iubit

Nimeni nu ar vrea sa fie in pielea actritei in momentele acestea… chiar daca este vorba de o piele celebra si un trup divin.

Vanessa Hudgens a mai primit o lovitura dupa ce a fost parasita de iubit

Un al doilea val de fotografii (primul lansat in 2009) cu o Vanessa dezbracata si apetisanta circula pe internet, tocmai cand urmeaza sa se lanseze filmul sau.

Avocatii si politia fac investigatii pentru a afla cine este in spatele acestei glume proaste. Actrita crede ca cine face acest lucru are ceva cu ea, dar mai ales cu a ei cariera, deoarece pozele apar (accidental sau nu) odata cu lansarea filmelor.

Vanessa Hudges se pare ca are o perioada foarte ocupata, de la premiera filmului "Beastly" si la pregatirea lansarii filmului "Sucker Punch", la politie, tribunal, emisiuni, interviuri si in sfarsit acasa… acasa unde nu o asteapta nimeni, de cand s-a despartit (definitiv si pentru ultima oara) de Zack Efron, cu care sustine ca a ramas buna prietena, spre ciuda tabloidelor.

Ca sa-si ocupe timpul si-a gasit o noua ocupatie: design-ul vestimentar. Probabil ca urmeaza si-o lansare si daca mai exista fotografii in arhiva, probabil ca al treilea val va coincide cu aceasta.


Cele mai citite

(P) Cele mai populare tipuri de pizza picantă
Pizza este cel mai îndrăgit preparat din lume, iar consumul său este mare chiar și în țări cu tradiții culinare total diferite. 
Citeste mai mult ►

Modifică setările cookies