marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Vanessa Paradis: nici francezii nu au recunoscut-o in noul ei film alaturi de Woody Allen

Francezii de abia au putut-o recunoaste pe Vanessa Paradis pe platourile de filmare de la Fading Gigolo, in regia lui John Turturro. Actrita de 39 de ani a slabit considerabil dupa despartirea de Johnny Depp.

Vanessa Paradis: nici francezii nu au recunoscut-o in noul ei film alaturi de Woody Allen

Galerie foto cu Vanessa Paradis!


Filmul Fading Gigolo promite sa o arate pe Vanessa Paradis asa cum nici Franta nu a vazut pana acum. Comedia, scrisa si regizata de John Turturro ii va aduce in prim plan pe Woody Allen si pe Sofia Vergara. Actrita columbiana va juca rolul unei bogatase plictisita, bisexuala si va avea parte de scene de sex alaturi de Sharon Stone.

Woody Allen care isi anunta o aparitie surprinzatoare pe marile ecrane ca actor ca juca rolul unui proxenet, in timp ce John Turturro va fi un gigolo, printre clientele sale numarandu-se Vanessa Paradis, Sofia Vergara si Sharon Stone.


Vanessa Paradis va implini in luna decembrie 40 de ani.

Filmarile au inceput de ceva vreme iar zilele trecute in centrul atentiei au fost Woody Allen si Vanessa Paradis. Acesta este primul film american pentru Vanessa in ultimii 10 ani. Pentru noul ei rol aceasta a purtat o peruca.


Nascuta in apropiere de Paris pe 22 decembrie, 1972, Vanessa Chantal Paradis a fost impresionata de mica de viata lui Marilyn Monroe si a lui James Dean care au impins-o spre muzica, dans si cinematografie. "Joe le taxi" hitul care a facut-o cunoscuta in 1987 a fost numarul unu in Franta timp de 11 saptamani.


Vanessa si-a facut prima aparitie in televiziune la 3 mai 1981 in emisiunea "L'ecole des fans". Primul rol obtinut este in filmul "Noce blanche" de Jean-Claude Brisseau, unde joaca rolul Mathildei, o eleva de liceu care traieste o poveste de dragoste cu profesorul ei. In 1990, Vanessa Paradis primeste premiul "Cesar du meilleur espoir feminin" si premiul Romy-Schneider. In 1991 devine una dintre imaginile prestigioasei firme Chanel, reclama pentru parfumul Coco face inconjurul lumii. In 2000 a fost nominalizata la Premiul Cesar pentru rolul din drama romantica a lui Patrice Leconte - "La Fille sur la pont".

L-a intalnit pentru pentru prima data pe Johnny Depp in casa unui prieten comun in 1994 pe vremea cand Johnny nu era un star de box office.El era pe atunci implicat intr-o relatie cu Kate Moss, insa a mai fost logodit de 4 ori cu Sherilyn Fenn, Jennifer Grey si Winona Ryder. “M-a impresionat foarte mult in anii cand am fost singura. Ma gandeam mereu la el” a marturisit Vanessa Paradis.


Cei doi s-au intalnit din nou in 1998 pe cand Johnny filma The Ninth Gate al lui Roman Polanski. Pentru Vanessa a fost momentul in care si-a dat seama ca este indragostita de el. Lui Depp i s-a intamplat acelasi lucru. "Am fost atras de spatele ei. Mi s-a parut foarte sexy. Nu stiam ce se intampla cu mine. A fost o atractie inexplicabila” a dezvaluit actorul in 2011. In 1999, cei doi au aparut pentru prima data in public in calitate de cuplu atunci cand Depp a primit o stea pe Hollywood Walk of Fame Star. In acest ani Vanessa, mama a doi copii s-a despartit de Johnny Depp. Presa tabloida franceza a scris in aceasta toamna ca Vanessa are un nou iubit - milionarul francez Guy-David Gharbi.


 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate

Cele mai citite

O nouă seară Agatha Christie, cu al său genial detectiv, Hercule Poirot - Moarte pe Nil

După un scenariu de Michael Gree și bazat pe romanul omonim din 1937 al celebrei scriitoare de romane polițiste, este o continuare a filmului Crimă în Orient Express (2017), a fost produs de Branagh, Ridley Scott, Judy Hofflund și Kevin J. Walsh.

Citeste mai mult ►

Modifică setările cookies