marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Vedetele cu cele mai sexy siluete de la Hollywood. Toata lumea vorbeste numai despre formele lor

Una e faimoasa pentru posteriorul sau perfect, una pentru buzele de dimensiuni uriase, alta pentru sanii naturali sau silueta tip clepsidra. Sa facem cunostinta cu vedetele faimoase.

 

Vedetele cu cele mai sexy siluete de la Hollywood. Toata lumea vorbeste numai despre formele lor


Kim Kardashian

Kim Kardashian este celebra datorita felului in care arata. Silueta sa voluptoasa si sexy a transformat-o in una dintre cele mai dorite femei de pe planeta. Kim este constienta ca mare parte a succesului sau in showbiz se datoreaza siluetei de tip clepsidra cu o talie minuscula, coapse imense si un posterior generos.


Sofia Vergara

Actrita din Modern Family are una dintre cele mai apetisante siluete de la Hollywood. Columbienii au numit-o in gluma "viagra natural pentru barbati" si este deseori pusa in primele pozitii in topul celor mai sexy femei din lume.

 


Emily Ratajkowski

Daca Jennifer Lopez este faimoasa pentru posteriorul sau, iar Kim Kardashian pentru silueta tip clepsidra, Emily este cunoascuta pentru bustul sau natural de dimensiuni impresionante. Este posesoarea unui trup perfect, pe care nu se sfieste sa-l arate de fiecare data cand are ocazia. Mai mult decat atat, Emily Ratajkowski este o mare amatoare de Instagram, deci publica adesea imagini sexy cu ea pe internet.

 

 

 

Monica Bellucci


Monica Bellucci a schimbat standardele de frumusete. Intr-o lume mondena unde femeilor li se impune sa fie slabe sau sa apeleze la operatii estetice, frumoasa Monica Belucci a refuzat sa isi modifice corpul si se mandreste cu frumusete ei si formele voluptoase pentru care este invidiata. La 50 de ani va fi cea mai batrana Bond Girl, dar arata incredibil de bine alaturi de Daniel Craig.

 

 

 

Vezi mai multe pe perfecte.ro


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies