marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Vedetele din “Totul despre sex 2”, dar si vedete autohtone, la “Zoom in 10”

In editia de duminica, 14 noiembrie a emisiunii “Zoom in 10” difuzata de Pro Cinema la ora 12:15, te-ai putut alatura vedetelor autohtone care au participat la lansarea pe DVD si Blu-ray de catre Pro Video a celei de-a doua parti a filmului “Totul despre sex 2”.

Vedetele din “Totul despre sex 2”, dar si vedete autohtone, la “Zoom in 10”

Evenimentul a fost celebrat printr-o prezentare de moda inspirata de stilul inconfundabil al celor patru eroine. “Am pornit de la premisa ca nu este pentru baieti. Dar dupa ce l-am vazut,.mi s-a parut fun”, spune Cabral.

Cel mai mult .. mi-a placut ideea, romantismul si faptul ca s-au impacat”, spune Julia Jianu, care, dintre cele patru eroine spune ca se regaseste in “Carrie pentru ca e foarte naturala, o femeie puternica, sensibila si vulnerabila…”

Samantha e foarte simpatica prin nebunia ei, iar felul in care arata toate tinutele e uluitor. E ca o parada a modei filmul asta!”, crede Andreea Patrascu.

Regizorul Michael Patrick King, designerii Jeremy Cornway si Patricia Field, dar si cele patru vedete care interpreteaza rolurile principale vor dezvalui modul in care a fost construita atmosfera exotica si eleganta a filmului, pornind de la garderoba excentrica si mergand pana la decorurile fastuoase, care au fost decorate cu mii de cristale Swarovski.

Romantism, aventura, moda si decoruri incredibile – acestea sunt doar cateva dintre atuurile filmului “Totul despre sex 2” in a carui atmosfera au fost introdusi telespectatorii emisiunii “Zoom in 10”.


Ultimele trailere adaugate

Cele mai citite

Înapoi în Vestul Sălbatic, pe Drumul dreptății, cu Christian Bale și Russell Crowe

Unul dintre cele mai bune western-uri, „3:10 to Yuma” este a doua ecranizare a povestirii lui Elmore Leonard, prima fiind lansată exact cu o jumătate de secol înainte, în 1957.

Citeste mai mult ►

Modifică setările cookies