marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Veste trista pentru fanii Twin Peaks. A murit o actrita care avea unul dintre cele mai misterioase roluri din acest serial

Actrita Catherine E. Coulson, care a interpretat-o pe misterioasa "femeie cu butucul" din serialul cult 'Twin Peaks' (1990-1991) al lui David Lynch, a murit luni la 71 de ani, rapusa de cancer, informeaza EFE, conform Agerpres.

Veste trista pentru fanii Twin Peaks. A murit o actrita care avea unul dintre cele mai misterioase roluri din acest serial

"Suntem toti foarte tristi, Catherine a insemnat foarte mult pentru multi oameni", a scris intr-un comunicat agenta ei de presa, Mary Dangerfield.


La randul sau, David Lynch, a subliniat intr-un comunicat ca a pierdut una dintre cele mai bune prietene, "o persoana de aur care s-a aflat mereu alaturi de prietenii ei, plina de dragoste pentru intreaga lume, familie si munca sa".


"Era o persoana foarte muncitoare. Avea un mare simt al umorului. Il placea sa rada si sa-i faca pe oameni sa rada. Era o persoana spirituala. Era doamna cu butucul", a adaugat celebrul regizor american.



Personajul lui Coulson, Margaret Lanterman, ducea permanent in brate un butuc cu care mentinea conversatii mistice, fapt ce a transformat-o intr-una din figurile cele mai misterioase ale serialului Twin Peaks.


In ultimii ani, actrita, care era si asistenta de regie, a aparut intr-un episod din serialul 'Portlandia' si in filmul 'Redwood Highway'.



Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies