marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Vestea care ii va dezamagi pe fanii unui film impresionant: producatorii renunta la David Fincher pentru continuarea de la The Girl With The Dragon Tattoo

Lovitura grea pentru fanii  The Girl With The Dragon Tattoo Controversatul film al regizorului David Fincher si care i-a adus o nominalizare la Oscar in acest an tinerei actrite Rooney Mara a inregistrat pierderi pentru producatorii de la MGM in ciuda celor 231 de milioane $ pe care le-a strans la nivel global. Noile declaratii facute de cei de la MGM dau de inteles ca David Fincher nu se va mai intoarce pentru a continua trilogia inspirata de cartile lui Stieg Larsson.

Vestea care ii va dezamagi pe fanii unui film impresionant: producatorii renunta la David Fincher pentru continuarea de la The Girl With The Dragon Tattoo

Tu esti seful gastii tale. Faci programul oriunde esti, direct de pe telefon. m.procinema.ro – Ghidul tau mobil de filme


Trilogia Millennium lansata de Stieg Larsson a devenit una dintre cele mai populare serii de carti din ultimii ani, care a fascinat milioane de fani din lumea intreaga. Cu un ton glacial, o atmosfera sumbra si personaje bizare, cartile suedezului Larsson au devenit atat de populare incat la 5 ani dupa lansarea in Suedia, a fost facut si primul film, care a consacrat-o pe Noomi Rapace.


In 2011,  regizorul american David Fincher a lansat o noua varianta cu Rooney Mara, Daniel Craig, Christopher Plummer, Stellan Skarsgard si Robin Wright. The Girl With The Dragon Tattoo  a primit 4 nominalizari la Oscar in acest an si a impresionat pe toti cu stilul sau vizual, insa incasarile de  231 milioane de dolari au fost considerate prea sub asteptari. Filmul a avut un buget de 90 de milioane de $.


"Filmul a facut incasari sub asteptari si am inregistrat o pierdere modesta" a declarat un oficial al studiourilor pentru deadline.com. Pentru moment intoarcerea lui David Fincher pentru continuarea de la The Girl With The Dragon Tattoo este incerta mai ales ca cineastul a fost implicat intr-o disputa cu producatorii pe toata durata realizarii filmului, noteaza revista Total Film.

Lansata la finalul lui 2011,  mult asteptata re-ecranizare a romanului lui Stieg Larsson  cu Daniel Craig si Rooney Mara a venit cu o scena la care fanii se asteptau, dar care nu a putut fi inghitita prea usor: momentul in care eroina de 17 ani Lisbeth Salander (Rooney Mara) este violata cu bestialitate si torturata. Multi dintre spectatorii din SUA care au intampinat probleme in a digera imaginile s-au intrebat daca chiar era nevoie ca David Fincher sa redea atat de grafic scenele brutale si controversate.

Viol, crime, nazism, nuditate. Filmul The Girl With The Dragon Tattoo se invarte in jurul  jurnalistului Mikael Blomkvist (Daniel Craig) care este angajat  sa o gaseasca pe Harietei Vanger nepoata disparuta a unui batran nobil - Henrik (Christopher Plummer). Cazut in dizgratie, Mikael isi daduse demisia de la publicatia la care lucra dupa ce a pierdut un proces impotriva unei mari corporatii. Drumurile sale se intersecteaza cu ale hackeritei Lisbeth Salander (Rooney Mara), o fata ciudata care putea afla orice informatie cu un singur click. Impreuna descopera ca disparitia Harietei este legata de o serie de crime oribile iar cei doi ajung sa isi riste propriile vieti.
 

Pe Rotten Tomatoes, un site care se adreseaza pasionatilor de filme si care strange 2,3 miliarde de analize realizate de utilizatori, The Girl With The Dragon Tattoo  a realizat un scor de 87% cu 182 de recenzii pozitive si doar 28 negative.

.



Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies