marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Vestea care o sa distruga milioane de fane ale serialului Grey's Anatomy. Eric Dane, celebrul Dr.Mark Sloan, a incetat colaborarea cu cei din echipa productiei

 

Dupa disparitia lui Lexie (Chyler Leigh) la finalul sezonului opt, fanii serialului Grey's Anatomy vor fi nevoiti sa se obisnuiasca din sezonul viitor si cu absenta lui Mark Sloan (Eric Dane).

Vestea care o sa distruga milioane de fane ale serialului Grey s Anatomy. Eric Dane, celebrul Dr.Mark Sloan, a incetat colaborarea cu cei din echipa productiei

Cu doua luni inainte de lansarea oficiala a sezonului noua, Eric Dane, cunoscut in serial drept Dr. Mark Sloan sau McSteamy, a anuntat ca se retrage din proiectul realizat de Shona Rhimes, Grey's Anatomy. Aceasta ar fi cea de-a patra disparitie importanta din serial, dupa ce Izzie (Katherine Heigl), George (Theodore Raymond Knight) si Lexie (Chyler Leigh) nu au mai continuat colaborarea din diverse motive.

 

Citeste si: Toata lumea se uita la el! 10 motive pentru care Grey's Anatomy are succes 

 

"Le multumesc tuturor celor de la ABC si din echipa de productie a serialului pentru experienta pe care am trait-o pe parcursul intregilor sezoane. A fost minunat sa lucrez alaturi de Shonda Rhimes, o adevarata forta creativa. Am invatat enorm de la ea", a declarat actorul in varsta de 39 de ani. Se pare ca unul dintre motivele pentru care Dane a ales sa inceteze colaboarea este reprezentat de moartea lui Lexie la finalul sezonului opt, acesta nefiind de acord cu asta. 

 

 

Nici producatoarea serialului nu a intarziat sa-si exprime regretul fata de aceasta decizie, fara sa omita sa laude talentul lui Dane. "McSteamy este unul dintre cele mai iubite personaje din Grey's Anatomy. Hotararea nu a fost deloc usoara, a venit dupa o serie lunga de discutii la finalul careia amandoi am decis ca este momentul potrivit pentru a pune capat povestii lui. Suntem o familie mare, cu o istorie lunga, iar Eric va ramane intotdeauna o parte importanta din noi. Ii urez mult noroc", a declarat Shonda Rhimes.

 

Personajul interpretat de Eric Dane a aparut pentru prima data in sezonul doi si, datorita audientelor foarte bune pe care le-a inregistrat, din cel de-al treilea sezon a devenit o prezenta constanta. Dr. Mark Sloan va mai aparea doar in primele episoade din sezonul noua, sezon care are premiera pe 27 septembrie 2012, pentru a-i putea fi incheiata povestea.

 

Lansat in 2005, Grey's Anatomy a ajuns la sezonul noua datorita succesului incredibil pe care l-a avut in fiecare an, dovada fiind si audientele incredibile pe care le-a inregistrat, cu o medie de peste 10 milioane de telespectatori pe episod, apogeul fiind atins cu episodul 16 (sezonul 2), It's the End of the World, atunci cand 37.88 milioane de telespectatori au fost in fata televizoarelor. 

 

 

Grey's Anatomy a primit 37 de nominalizari la premiile Emmy si 10 nominalizari la Globurile de Aur, acestea fiind principalele distinctii ale serialului. 

 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies