marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Vesti proaste pentru fanii lui RoboCop: vezi cand se va lansa noul film cu politistul cyborg. Imagini noi de pe platourile de filmare

RoboCop va patrula pe strazi si in cinematografe in februarie 2014 si nu in august 2013 asa cum era anuntat initial.  Producatorii de la Sony au anuntat ca au mutat cu aproape jumatate de an data de lansare a remake-ului pentru filmul din 1987 in regia lui Paul Verhoeven pentru a lucra mai mult la efectele speciale ale peliculei.

Vesti proaste pentru fanii lui RoboCop: vezi cand se va lansa noul film cu politistul cyborg. Imagini noi de pe platourile de filmare

Remake-ul lui Robocop, filmul care l-a introdus pe cunoscutul politist cyborg, erou al oamenilor obisnuiti in lupta cu criminalii, va ajune in cinematografe de abia in 2014, scrie Hollywood Reporter.


Noul film Robocop este in proces de filmare si pe Internet au aparut deja imagini cu politistul cyborg, care arata relativ diferit fata de predecesorul sau din anii '80 interpretat de Peter Weller. Actualul RoboCop a primit si un nou mijloc de transport: o motocicleta care se potriveste de minune cu noul sau costum.

Robocop va fi interpretat de Joel Kinnman, actor care a mai jucat printre altele in serialul american The Killing. Filmul este regizat de brazilianul Jose Padilha. Din distributie mai fac parte Gary Oldman, Samuel L. Jackson, Michael Keaton, Abbie Cornish, Jay Baruchel, and Jackie Earle Haley.


Actiunea din RoboCop se petrece in 2029 cand un conglomerat multinational OmniCorp este in centrul tehnologiei robotice. Dronele lor castiga razboaiele americane pretutindeni pe glob, asa ca sunt dispusi sa implementeze aceasta tehnologie si acasa. Alex Murphy, interpretat de Joel Kinnman, este un sot si tata iubitor si un politist bun care da totul pentru a reduce crimele si coruptia din Detroit. Dupa ce este ranit critic la datorie, OmniCorp se foloseste de tehnologie pentru a-i salva viata. Acesta se intoarce pe strazile mult iubitului sau oras cu noi abilitati uimitoare si cu probleme pe care un om obisnuit nu a trebuit niciodata sa le infrunte. Gary Oldman va juca rolul omului de  stiinta care l-a creat pe RoboCop iar Samuel L. Jackson va juca rolul mogulului media Pat Novak.

 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies