marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Vezi aici topul filmelor blestemate!

Doua accidente de masina in trei zile si 11 persoane ranite pe platoul de filmare de la "The Sorcerer's Apprentice", ultimul film al lui Nicolas Cage. Cu o astfel de lista neagra la activ, toata lumea de pe platourile de filmare se intreaba daca nu cumva filmul este blestemat.

Vezi aici topul filmelor blestemate!

Potrivit editorilor de la Fox News, nu este prima oara in istoria Hollywood-ului cand apar accidente ciudatein timpul filmarilor.

De-a lungul anilor, echipele unor filme precum: Superman, Poltergeist sau The Omen au invocat diverse blesteme, dupa ce in timpul filmarilor s-au produs accidente grave, uneori soldate chiar si cu decese.

Iata un topsi o GALERIE FOTOcu cele maiblestemate filme:

1.Rebel Without a Cause (1955)

Se spune ca acest film a fost lovit de blestem deoarece vedetele din distributie au decedat intr-un mod bizar. James Dean a decedat la varsta de 24 de ani in urma unui accident de masina, Natalie Wood a decedat la 43 de ani prin inecare accidentala, Sal Minelo a fost injunghiat fatal (37 de ani), iar Nick Adams a murit in urma unei posibile supradoze.

2. Seria James Bond

Seria James Bond nu a fost niciodata lipsita de incidente neplacute. In timpul filmarilor pentru Casino Royale, mai multi cascadori si actori au fost raniti. Filmarile au fost oprite o scurta perioada, iar toata lumea s-a intrebat daca nu cumva planeaza un blestem asupra productiei. Celebra masina a lui James Bond a fost implicata intr-un accident inexplicabil, Daniel Craig si-a taiat unul dintre degete, Halle Berry aproape ca a orbit, iar Pierce Brosnan s-a speriat serios dupa ce a fost lovit de fragmente de glont. Sunt doar cateva dintre episoadele ciudate din seria Bond.

3. The Misfits (1961)

In timpul filmarilor, Marilyn Monroe a suferit o supradoza si a fost internata la dezintoxicare, Jon Huston a suferit complicatii serioase din cauza alcoolului, iar Clark Gable a acuzat-o pe Marilyn Monroe ca i-ar fi cauzat un atac de cord. A doua zi dupa aceste declaratii, Clark Gable chiar a suferit un atac de cord. Doi ani mai tarziu, Monroe a murit din cauza unei supradoze.

4. Batman: The Dark Knight (2008)

Trei dintre vedetele filmului au fost urmarite de ghinion. Heath Ledger a decedat din cauza unei supradoze accidentale, Christian Bale a fost arestat pentru asalt, iar Morgan Freeman a fost ranit intr-un accident de masina.

5. The Crow (1994)

Mai multi membrii ai echipei de filmare au suferit accidente bizare, iar echipamentul a fost distrus de un incendiu misterios, izbucnit in momentul in care pe platouri nu se afla nimeni. Tragedia cea mare a fost insa decesul lui Brandon Lee survenit in timpul filmarilor. El a fost impuscat cu gloante adevarate intr-o scena in care gloantele trebuiau sa fie oarbe...

6. Rosemary's Baby (1968)

Filmul regizat de Roman Polanski este in topul blestemelor de la Hollywood, fiind un magnet pentru evenimente bizare. Compozitorul care a lucrat la film a murit la un an de la premiera, in acelasi fel cu personajul principal al filmului. Producatorul William Castle a suferit un blocaj renal, dupa care a declarat ca a simtit in multe randuri faptul ca filmul ar fi blestemat. Mai mult, sotia lui Roman Polanski - care era insarcinata - si alte patru persoane, au fost ucise de Charles Manson, celebrul criminal in serie.

7. The Omen (1976)

Inca de la prima zi de filmare, acest horror a parut a fi blestemat. Primul semnal? Un membru al echipei a distrus o masina a companiei intr-un accident. Apoi, un paznic a fost ucis de unul dintre leii folositi la filmari. Mai mult, un avion in care se afla Gregory Peck a fost lovit de fulger, dupa care un alt avion, in care se afla scenaristul David Seltzer, a patit acelasi lucru. Mai tarziu, cativa membrii ai echipei de filmare au decedat intr-un accident aviatic.

8. The Exorcist (1973)

Laureatul premiilor Oscar este considerat a fi unul dintre cele mai blestemate filme din istorie. Conspiratorii au spus atunci ca platoul a fost bantuit de un demon care incerca sa impiedice realizarea filmului. Vedeta Linda Blair a suferit o cadere nervoasa severa, iar dupa lansare, realizatorii au spus ca The Exorcist a fost o experienta cu adevarat infricosatoare. In timpul proiectiilor filmului, spectatorii au inceput brusc sa vomite, sa lesine sau au avut reactii isterice.

9. Superman

Legenda spune ca actorii care au interpretat rolul celebrului super-erou au fost blestemati. Christopher Reeve este cel mai cunoscut dintre ei. El a ramas paralizat in urma unui accident la calarie si a murit in 2004. George Reeves - actorul care a fost Superman in seria din anii '50 a fost asasinat, iar Bud Colley - cel care si-a oferit vocea pentru "The New Adventures of Superman", a decedat la randul sau din cauza unor probleme de circulatie a sangelui. Pe langa Superman si alte personaje au avut probleme. Margot Kidder (Lois Lane) a suferit o cadere nervoasa severa, iar Richard Pryor (Gus Gorman) a fost diagnosticat cu scleroza multipla.

10. Poltergeist (1982)

In ciuda succesului, Poltergeist se afla in fruntea clasamentului filmelor blestemate. Nu mai putin de patru membrii ai distributiei au decedat in doar 6 ani. Dominique Dunne (Donna Freeling) a fost ucisa de un fost iubit. Ea avea doar 22 de ani. Ulterior, Heather O'Rourke (12 ani) a decedat din cauza unei gripe care i-a provocat un stop cardiac. Alti doi actori, Julian Beck si Will Sampson, au decedat ulterior din cauza unor boli grave.


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies