marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Vezi imagini cu Brad Pitt si Angelina Jolie, de la premiera filmului “Megamind”

Oaspeti de seama in editia din 12 decembrie a emisiunii “Lumea Pro Cinema” difuzata incepind cu ora 15:30 – Brad Pitt si Angelina Jolie au fost vedetele serii la premiera pariziana a filmului de animatie “Megamind”. Tot la Paris, Brad si Angelina au pus la cale si o petrecere, unde sarbatoritul a fost fiul lor Pax, care a implinit sapte ani.

Vezi imagini cu Brad Pitt si Angelina Jolie, de la premiera filmului “Megamind”

Brad Pitt, care este vocea unuia dintre personaje, recunoaste ca face astfel de filme mai mult de dragul copiilor. Will Ferrell, care da viata super-eroului negativ, atrage atentia in interviul care poate fi urmarit la “Lumea Pro Cinema”, ca personajul sau este mult mai complex decat pare la prima vedere. Si tot la conferinta de presa, Ferrell a patit lucrul de care se temea cel mai mult: a fost intrebat cum sta cu limba franceza...

Sensibila, ca de obicei la problemele sociale, Angelina Jolie a tinut sa atraga atentia asupra celor pe care ii considera “adevaratii eroi ai zilelor noastre” si despre care da detalii la “Lumea Pro Cinema”.

“Megamind”, care va rulasi in cinematografele din Romania, a avut incasari de 130 de milioane de dolari numai in Statele Unite si a stat doua saptamini pe locul 1 la box office.

Frumoasa Halle Berry va fi si ea prezenta la “Lumea Pro Cinema” cu detalii despre ultimul ei film, “Frankie and Alice”, care, incepind cu luna februarie a anului urmator va putea fi urmarit si in Europa. Un rol care sigur ii va aduce premiul Oscar – aceasta crede regizorul Geoffrey Sox despre interpretarea lui Halle Berry in “Frankie and Alice”, unde aceasta este o femeie cu dubla personalitate: cand Frankie, o dansatoare de striptease, cind Alice, o femeie alba, cu convingeri rasiste. Vei afla chiar de la Halle Berry ce a insemnat acest rol pentru ea, iar de la Adrian Holmes, partenerul actritei, ce a insemnat scena sarutului - “una dintre cele mai placute din intreaga mea cariera”, marturiseste acesta.

Liam Neeson, Ben Barnes, Simon Pegg si Anna Popplewellte vor purta pe intr-o lume de basm – la premiera celei de-a treia parti din “Cronicile din Narnia”. Noile aventuri ale lui Lucy si Edmund Pevensie promit sa fie palpitante. Cei doi frati se intorc in Narnia, unde se intalnesc din nou cu printul Caspian, acum devenit rege. Impreuna pleaca intr-o calatorie plina de aventuri, pe nava „Zori de Zi”.

Georgie Henley
, care o interpreteaza pe Lucy, are un rol mai amplu decit in filmele precedente. Asta, pentru ca fratii mai mari ai personajului ei au trecut in plan secundar.

Liam Neeson, care este vocea leului Aslan, spune ca si-a studiat personajul... in mediul sau natural. In film mai joaca Tilda Swinton, in rolul Vrajitoarei Albe. La premiera filmului, care a avut loc la Londra, actorii au avut parte de un moment extrem de special: s-au intilnit cu majestatea sa, Elisabeta a II-a.


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies