marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

VIDEO Ultimele secvente din Maria Ta inainte de lansare! Te face Natalie Portman sa razi?

Maria Ta aminteste la o prima vedere de “Robin Hood: Barbatii in colanti”, parodia ce a facut istorie in anii ’90 in randul iubitorilor de comedie. Chiar daca poantele nu se anunta la fel de ghiduse sau deocheate ca in “Men in tights”, filmul promite mult umor nou, departandu-se de cliseele actuale ale comediei americane.

VIDEO Ultimele secvente din Maria Ta inainte de lansare! Te face Natalie Portman sa razi?

Filmul are o distributie de exceptie, incluzand nume foarte apreciate in acest moment la Hollywood, cum ar fi Danny McBride (Pineapple Express) , James Franco (127 Hours), Natalie Portman (Lebada neagra) sau Zooey Deschanel (500 Days of Summer).

Nu este prima colaborare a actorilor Danny McBride si James Franco cu regizorul David Gorton Green. Cei trei au lucrat impreuna si in trecut, pentru “Pineapple Express

Actiunea se petrece intr-un cadru medieval clasic, cu glumitele si ironiile de rigoare, reusind totusi sa iasa din tipare prin faptul ca nu se straduieste prea tare sa fie amuzant. Pur si simplu este. Fabious (Franco) este eroul traditional, cu suflet bun, demn si curajos. Thadeos (Danny McBride), fratele sau, este exact opusul: are asteptari nu foarte ridicate de la viata, cumpara droguri de la vrajitori si are o slabiciune pentru Printesele Pitice.

Povestea nu se vrea a fi originala, ba dimpotriva se incearca scoaterea in evidenta tocmai a absurdului acestor scenarii mult prea uzate.

Maria ta urmeaza a fi lansat weekendul acesta in cinematografele din Romania. Pana atunci, puteti arunca un ochi peste urmatoarele secvente ca sa va convingeti singuri daca acest tip de umor este sau nu pe placul vostru.

 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies