marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

VIDEO Cel mai bun actor de actiune al momentului! Jason Statham si metodele prin care-si doboara inamicii!

10 motive pentru care protagonistul din “The Mecanic” livreaza fara sa clipeasca durere si pedepse de neuitat. Dar nu uita niciodata sa-si multumeasca doamnele, oferindu-le momente memorabile.

VIDEO Cel mai bun actor de actiune al momentului! Jason Statham si metodele prin care-si doboara inamicii!

articole relationate

10. “Lock, Stock and Two Smoking Barrels”


Ca o lama cu care jongleaza printre degete, Statham se distreaza jucandu-se in filmul acesta ca nimeni altul. Este ca un soarece care da tarcoale cascavalului, dar care nu se lasa prins in capcana, de aceea il si iubim!

9. “Transporter 3”

Marimea nu conteaza, mai ales daca Jason Statham este implicat. In “Transporter 3” acesta doboara un barbat de doua ori cat el, fara pic de mila.

Aici puteti urmari scena luptei.


8. “Crank 2: High Voltage”

Fara nicio urma de indoiala Jason ii indeasa arma in fund unui tip. Un shotgun nu este chiar un obiect pe care l-ai vrea in ceafa ta, dar mai ales in partea dorsala. Ei bine, Statham stie asta si tocmai de aceea e de doua ori mai tare! Urmariti aici scena.

7. “Revolver”

Jason Statham nu este facut sa fie inchis. Este un om energic si sfidator, iar limitele s-ar putea sa-l indispusa.  Pentru o idee despre ce s-ar putea intampla daca-ti trece prin cap sa-l izolezi pe Statham, uita-te la filmul asta.

6. “The Italian Job”

Actorul ii da lectii lui James Bond in filmul “The Italian Job”. Putini barbati pot arata atat de hot in timp ce executa un plan meticulous. Chiar si chelia sa este atragatoare, mai ales in scena barcii.

5.“The Expendables”

Lui Jason ii plac cutitele, dar parca e mai atragator cand pune pe cineva la pamant cu mainile goale. Puterea sa este sexy. Si totusi, nu-i sta rau nici cu armele acelea in maini, e gata sa cresteze pe oricine ii sta in cale.


4. “The Bank Job”

Statham a pus la cale cel mai tare atac armat asupra unei banci, din istoria Londrei. Multi ar lua banii si ar fugi, dar nu el, asta nu e stilul sau. El se felicita la locul faptei facand sex cu o doamna extrem de hot.

3. “The Expendables”

Albii nu pot sa sara, dar Statham poate! Si poate sa doboare in cateva secunde o gasca de ratati care au o minge. Are jocul in sange!

2. “London”

Poate Jason Statham sa joace? Ei bine, poate sa tipe si asta i-a adus o nominalizare la Oscar lui Al Pacino. Deci da, poate sa joace si poate sa explodeze pe marile ecrane, intr-un mod numai de el stiut.

1. “Mean Machine”

Nu numai ca te impiedica sa dai vreun gol, dar te determina sa vrei sa te lasi de fotbal. N-ai sa mai driblezi pe partea lui de teren, in veci! Daca totusi vrei sa faci asta, asteapta-te sa-ti sparga capul.
 


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies