marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Cel mai scandalos film al lui Robert Pattinson: le seduce pe Uma Thurman, Christina Ricci si Kristin Scott Thomas

Preferatul adolescentelor din intreaga lume, Robert Pattinson, este gata sa lanseze cel mai scandalos film al sau -  Bel ami.

Cel mai scandalos film al lui Robert Pattinson: le seduce pe Uma Thurman, Christina Ricci si Kristin Scott Thomas
Actorul britanic de 25 de ani joaca in drama Bel Ami rolul lui Georges Duroy, un fost soldat care devine un ziarist imoral pentru a se transforma in cel mai de succes barbat din Parisul secolului XIX.


Pattison intruchipeaza rolul unui profitor care pentru a ajunge in elita pariziana le seduce  pe Uma Thurman, (41 de ani), Christina Ricci ( 31 de ani) si Kristin Scott Thomas ( 51 de ani).


Regizat de Declan Donnellan, filmul a lansat in acest weekend primul trailer. Data cand pelicula va ajunge in cinematografe nu a fost inca stabilita.


"Am incercat sa nu deviem foarte mult de la roman. Este povestea unui ticalos care castiga totul la final" a declarat Pattinson.


Bazat pe celebrul roman al lui Guy de Maupassant, BEL AMI este povestea lui Georges Duroy care trece in Parisul anilor 1890 de la saracie la avutie, de la odaile murdare si pline de gandaci la saloanele opulente ale marilor case seducand femei intr-o lume in care politica si presa se bat pentru putere si in care faima este o obsesie.
 

Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.




Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies