marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

VIDEO Matt Damon i-a scandalizat pe americani. Reactia incredibila a actorului catre un reporter

Actorul de 40 de ani, Matt Damon, premiat cu Oscar, a fost in centrul unui scandal in Washington saptamana trecuta.

VIDEO Matt Damon i-a scandalizat pe americani. Reactia incredibila a actorului catre un reporter

Actorul a izbucnit nervos in timpul marsului pentru sustinere a reformei din educatie organizat de profesorii din SUA la care a luat parte. Suparat peste masura  pentru ca un reporter a sugerat ca profesorii sunt motivati doar de teama ca-si vor  pierde joburile, Damon a scapat lucrurile de sub control si l-a jignit pe ziarist


"Crezi ca lipsa de siguranta a jobului ma face sa muncesc mai greu? Vreau sa fiu un actor. Asta nu este o motivare, este un lucru. Un profesor iubeste sa-i invete pe ceilalti. De ce ai accepta un salariu de rahat si un program lung de munca daca nu iubesti ceea ce faci?!.... Nu stiu daca 10% din profesori nu sunt de calitate. Poate 10% din oamenii din fiecare meserie ar trebui sa se gandeasca la altceva, poate tu esti un reporter de rahat" a rabufnit actorul.


Matt Damon care in prezent filmeaza la SF-ul Elysium ( regizat de Neill Blomkamp) incearca sa duca o viata cat mai departe de atentia de la Hollywood si spune ca isi concentreaza atentia asupra familiei sale - sotia Luciana si cele patru fiice ale cuplului.


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies