marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

VIDEO SF-ul HORROR pentru care Matt Damon s-a ras in cap!

Matt Damon a afisat un nou look in Vancouver, unde filmeaza SF-ul Elysium.

VIDEO SF-ul HORROR pentru care Matt Damon s-a ras in cap!

Starul care isi concentreaza atentia asupra familiei sale - sotia Luciana si cele patru fiice ale cuplului - si incearca sa duca o viata cat mai departe de atentia de la Hollywood s-a ras in cap pentru drama SF regizata de Neill Blomkamp.

In pelicula produsa de Columbia Pictures, mai apar Jodie Foster si William Fichtner iar regizorul Neill Blomkamp care a creat in 2009 SF-ul extrem de apreciat District 9 a fost foarte misterios in ceea ce priveste noul sau proiect.


Despre Elysium se stie ca este are actiune plasata in viitor pe o alta planeta si multi cred ca pelicula va fi o continuare pentru District 9 ( 4 nominalizari la Oscar in 2010)
 

Pentru cei care nu cunosc inca SF-ul: District 9 este povestea unor extraterestri care au aterizat pe Pamant cu 30 de ani in urma, fiind ultimii supravietuitori ai rasei lor. Pamantenii au asteptat atacuri ostile din partea acestora sau descoperiri in domeniul tehnologic, insa nimic deosebit nu s-a intamplat si, prin urmare, extraterestrii au fost sechestrati de catre autoritatile din Africa de Sud intr-un spatiu izolat asemanator unei tabere de concentrare numit Districtul 9.


Elysiun va ajunge in cinematografe in Romania pe 8 martie 2013. Anul trecut regizorul a filmat un "teaser" pentru film pe care l-a lansat pe net. Vezi mai jos imaginile!

Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.




Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies