marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Viggo Mortensen filmeaza pentru prima data in Argentina

Viggo Mortensen, actorul din „Capitanul Alatriste”, Filmul de 10 de marti, 7 iunie de la Pro Cinema, filmeaza pentru prima data in Argentina, tara in care si-a petrecut mare parte din copilarie.

Viggo Mortensen filmeaza pentru prima data in Argentina

Mortensen este foarte entuziasmat de filmarile pentru „Todos Tenemos Un Plan”, productia argentiniana la care lucreaza acum. „Intotdeauna sunt emotionat cand incep un film”, a declarat Viggo Mortensen intr-o conferinta de presa, „dar acum am alt fel de emotii, pentru ca acesta este un produs al Argentinei, ceea ce sunt si eu, pentru ca am crescut acolo. M-am intors de multe ori in Argentina in turnee de promovare, dar nu am filmat niciodata, asa ca pentru mine este o onoare si o oportunitate foarte speciala”.

In „Todos Tenemos Un Plan”, Mortensen joaca rolul unui barbat care, dupa moartea fratelui sau geaman, se intoarce in locul in care a crescut si incepe o viata noua folosindu-se de identitatea fratelui sau. Starul din „Capitanul Alatriste”, care si-a petrecut opt ani din copilarie in Argentina, spune ca a acceptat sa joace in film pentru ca i-a placut foarte mult scenariul „plin de subtilitate” si mai ales pentru ca „finalul nu e definitiv”, ci invita spectatorul sa-si construiasca adevaratul sfarsit.


„Todos tenemos un plan” este primul film al regizoarei argentiniene Ana Piterbarg, iar alaturi de Viggo Mortensen va juca si actrita si cantareata Soledad Villamil, castigatoarea unui premiu Goya. Productia este programata sa inceapa pe 6 iunie si se va desfasura timp de noua saptamani in locatii precum Delta del Tigre, in apropiere de Buenos Aires si in Spania, la Alicante.



Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies