marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Vin Diesel a confirmat: cine va regiza Fast and Furious 8. "Este un regizor genial, sunt foarte incantat"

Actorul american Vin Diesel a confirmat miercuri intr-un interviu acordat EFE ca F. Gary Gray va fi regizorul viitorului film 'Furious 8'.

Vin Diesel a confirmat: cine va regiza Fast and Furious 8. Este un regizor genial, sunt foarte incantat

"Acum si aici, confirm ca el va fi regizorul viitorului lungmetraj", a declarat actorul in varsta de 48 de ani care a mai colaborat cu Gray la filmul 'A Man Apart' (2003). "Este un regizor genial. Este foarte talentat. Sunt evident entuziasmat de toate lucrurile pe care le va aduce la aceasta saga", a precizat actorul. F. Gary Gray a regizat, recent, filmul de succes "Straight Outta Compton".


Presa de specialitate publicase in ultimele zile ca studioul Universal are in vedere mai multe nume pentru a ocupa scaunul de regizor, printre care Louis Leterrier, Adam Wingard, William Eubank si insusi F. Gary Gray.
 

'Furious 7', regizat de James Wan, a ocupat anul trecut locul cinci in topul filmelor cu cele mai mari incasari din istorie cu peste 1.5 miliarde de dolari. Scenariul a fost modificat dupa tragica moartea a actorului Paul Walker intr-un accident de trafic din 2013 din cauza excesului de viteza.


In film, Deckard Shaw (Jason Statham) incerca sa se razbune pe Dominic Toretto (Diesel) si banda lui pentru moartea fratelui sau. Din distributie au mai facut parte Michelle Rodríguez, Jordana Brewster, Dwayne Johnson, Kurt Russell, Ludacris si Tyrese Gibson.

 

Sursa: Agepres.ro
 


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies