marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Vin Diesel: actorul se afla in discutii cu producatorii de la Marvel pentru un rol misterios, ce surpriza le pregateste fanilor

Aflat intr-un moment de ascensiune al carierei, Vin Diesel este pe cale sa faca un pas important in plan profesional.

Vin Diesel: actorul se afla in discutii cu producatorii de la Marvel pentru un rol misterios, ce surpriza le pregateste fanilor

Intr-un mesaj postat pe contul personal de facebook, actorul din seria Fast and Furious le-a marturisit fanilor ca cei de la studiourile Marvel l-au contactat pentru o intalnire.

 

 

"Marvel a solicitat o intalnire cu mine...nu am nici o idee pentru ce. Haha, probabil voi stiti mai bine decat mine", a scris starul, lasand sa se inteleaga ca acestia ar putea fi interesati de o posibila colaborare.

 

 

Potrivit speculatiilor din presa americana, aceasta intalnire ar reprezenta un fel de confirmare a unei intelegeri intre cei de la Marvel si Vin Diesel pentru participarea acestuia in viitoarele lor proiecte, doua dintre acestea putand fi rolul lui Thanos sau unul dintre Groot, din Guardians Of The Galaxy.

 

 

Dupa succesul extraordinar pe care l-a avut cu Fast and Furious 6, vin Diesel deja pregateste filmarile pentru urmatoarea parte din franciza, unde va aparea si Jason Statham.

 

 

 

La inceputul lui iunie, Universal Pictures a anuntat ca Fast and Furious 6 a devenit filmul din istoria studioului care a urcat cel mai rapid spre pragul de 500 de milioane de dolari. Pana  pe 6 iunie, filmul a cumulat 180,3 milioane de dolari in America de Nord si 342, 2 milioane de dolari pe plan international. Incasarile din 6 iunie au dus filmul peste pragul de 500 de milioane de dolari.

 

 

Intre timp, actorul se pregateste pentru lansarea unuia dintre cele mai asteptate SF-uri ale anului, Riddick, cel de-al treilea film din seria The chronicles of Riddick, acesta urmand sa apara pe 6 septembrie 2013.

 

 

De aceasta data, Riddick (Diesel) lupta in noul SF pentru supravietuire impotriva pradatorilor extraterestri si devine mai puternic si mai periculos dupa ce a fost tradat de proprii sai confrati si lasat sa moara pe o planeta pustie. Riddick se lupta sa ramana in viata si sa salveze planeta sa de origine, Furya de la distrugere.

 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies