marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Vin Diesel conduce box office-ul romanesc, cu "Triplu X: Intoarcerea lui Xander Cage". Filmele cu cele mai mari incasari in Romania

Filmul "Triplu X: intoarcerea lui Xander Cage/ xXx: Return of Xander Cage", cu Vin Diesel in rol principal, a debutat pe primul loc in box office-ul romanesc, cu incasari de 1.847.796 de lei, dupa ce a fost vizionat de 81.880 de spectatori.
Vin Diesel conduce box office-ul romanesc, cu Triplu X: Intoarcerea lui Xander Cage . Filmele cu cele mai mari incasari in Romania

Xander Cage (Vin Diesel), fost sportiv devenit agent guvernamental, e fortat sa iasa din exilul autoimpus si sa porneasca intr-o cursa pe viata si pe moarte pe urmele lui Xiang si al echipei extrem de periculoase conduse de acesta, pentru a smulge din mainile lor o arma cu numele de cod “Cutia Pandorei".


Aceqasta cutie, odata activata, nu mai poate fi oprita, si ameninta sa distruga lumea asa cum o cunoastem, potrivit News.ro.



Filmul "Assassin’s Creed: Codul Asasinului", o adaptare cinematografica a jocului video omonim, cu Marion Cotillard si Michael Fassbender in rolurile principale, a coborat pe locul al doilea in box office, in a treia saptamana de la lansarea pe marile ecrane, cu incasari de 453.328 de lei si 20.005 spectatori.


Comedia "De ce el?/ Why him?", de John Hamburg, cu Zoey Deutch, Megan Mullally, James Franco, Cedric the Entertainer si Bryan Cranston in distributie, a coborat pe locul al treilea in clasamentul romanesc, dupa a patra saptamana de la lansare, cu incasari de 370.908 de lei, dupa ce a fost vizionat de 18.725 de spectatori.


Animatia "Craiasa Zapezii: Foc si Gheata/ The Snow Queen 3" se afla pe locul al patrulea in top, cu incasari de 302.752 de lei si 16.556 de spectatori. impreuna cu noul sau prieten, Rollan, Gerda incearca sa descopere adevarul din spatele legendei care terorizeaza tinutul trolilor si, din greseala, sunt loviti de vraja focului si a ghetii.


Daca la inceput li se pare amuzant faptul ca Rollan poate produce foc din degete, iar Gerda poate ingheta orice, curand puterile lor scapa de sub control si trebuie sa gaseasca solutia de a reveni la normalitate.



Drama "Collateral Beauty: A doua sansa/ Collateral Beauty", regizata de David Frankel, cu Will Smith, Keira Knightley si Edward Norton in rolurile principale, ocupa pozitia a cincea in clasamentul romanesc, dupa ce a generat incasari de 245.001 de lei si a fost vizionat de 11.738 de spectatori.



Filmul "Saroo: Drumul spre casa/ Lion", adaptarea pentru marele ecran a povestii adevarate "A Long Way Home", de Saroo Brierley, cu Dev Patel, Nicole Kidman si Rooney Mara, a debutat pe pozitia a sasea in box office, cu incasari de 226.022 de lei. Distribuitorul roman al filmului nu a transmis si cifra spectatorilor.


Saroo, in varsta de 5 ani, se rataceste de fratele sau si ajunge intr-un tren care-l poarta de-a lungul Indiei, la sute de kilometri departare de casa si de familie. Copilul trebuie sa invete sa supravietuiasca singur in Calcutta, inainte de a fi adoptat de un cuplu australian.


Douazeci de ani mai tarziu, inarmat cu franturi de amintiri, o hotarare de neclintit si revolutionara tehnologie Google Earth, el porneste in cautarea familiei pierdute, incercand sa regaseasca drumul spre casa.



Lungmetrajul "Marele zid/ The Great Wall", cu Matt Damon si Willem Dafoe in rolurile principale, a coborat pe locul al saptelea in box office-ul romanesc, cu incasari de 174.106 de lei si 7.620 de spectatori. Regizat de Zhang Yimou, "Marele zid" spune povestea unor forte de elita care se lupta pentru soarta omenirii, intr-unul din cele mai legendare locuri din lume.



Drama "Legea noptii/ Live by night", regizata de Ben Affleck, care interpreteaza si rolul principal, a coborat pe locul al optulea in box office-ul romanesc, cu incasari de 167.298 de lei si 8.093 de spectatori.



Cel de-al saptelea lungmetraj semnat Nae Caranfil, "6,9 pe scara Richter", a debutat pe marile ecrane romanesti pe 20 ianuarie. El se afla pe locul al noualea in clasamentul romanesc, cu incasari de 154.502 de lei si 12.606 spectatori.


Filmul "6,9 pe scara Richter" spune povestea unui cuplu aflat in impas. Viata celor doi, dominata de frica lui Antonov (Tony) de cutremure si de cea a lui Kitty de a fi inselata, ia o intorsatura radicala odata cu aparitia unui personaj demult disparut din viata sotului - tatal, Edi.


Laurentiu Banescu, Maria Obretin si Teodor Corban detin rolurile principale, iar din distributie mai fac parte Maria Simona Arsu, Gelu Colceag si Adrian Vancica.



Animatia "Hai sa cantam!/ Sing" a coborat pe locul al zecelea in box office-ul romanesc, in al cincilea weekend dupa lansare, cu incasari de 120.350 de lei, fiind vizionata de 6.489 de spectatori.


Produsa de Universal, comedia prezinta o competitie muzicala intre animale, a carei coloana sonora include piese interpretate de Scarlett Johansson, Katy Perry si Lady Gaga.





Modifică setările cookies