marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Vin Diesel, onorat de Hollywood: actorul si-a lasat amprentele in cimentul de la celebrul Chinese Theatre

Vin Diesel a fost onorat de Hollywood zilele acestea, chiar in perioada lansarii celui de al saptelea film din serie celebra cu masini Fast and Furious. Actorul a venit insotit de familie si frumoasa sa partenera de viata, care i-a daruit de curand inca un copil.

Vin Diesel, onorat de Hollywood: actorul si-a lasat amprentele in cimentul de la celebrul Chinese Theatre

La 47 de ani, Vin Diesel este un om implinit: are o cariera de succes la Hollywood, milioane de fani, este bogat si are o familie superba. Vedeta seriei Fast and Furious a fost onorat la Hollywood, la Chinese Theatre, acolo unde si-a lasat amprentele in celebrul ciment de langa bulevardul celebritatilor.

 

\\\

Desi a nascut in urma cu cateva saptamani cel de-al treilea copil al cuplului, Paloma Jimenez si-a revenit extraordinar dupa sarcina si si-a recapat formele dinainte de a fi insarcinata, astfel ca a purtat o salopeta alba si mulata. In afara de familia sa, Vin Diesel a mai fost sustinut si de o parte dintre actorii cu care joaca in seria Fast and Furious, printre acestia numarandu-se Tyrese Gibson, Michelle Rodriguez, Jordana Brewster si Ludacris. 

 

In aceste zile, cinematografele din intreaga lume sunt luate cu asalt de cea mai spectaculoasa cursa, ultima la care a mai participat Paul Walker. Furious 7 s-a lansat si in Romania si poate fi deja urmarit in cinematografe.

 

 

 

Primele impresii despre film sunt foarte bune, iar pe Rotten Tomatoes detine un scor impresionant de 87%, cu recenzii favorabile. Fanii s-au declarat emotionati de modul in care ii este adus un omagiu lui Paul Walker, iar analistii sunt de parere ca Furious 7 va sparge recordurile in box-office.

 


Galerie foto


Modifică setările cookies